Pudotuspelien kenraaliharjoitus SIF:iä vastaan

Lauantaina pelataan alemman jatkosarjan viimeinen ottelu, kun GrIFK kohtaa Siuntion IF:n Luolassa. Alemman loppusarjan sijoitukset ovat olleet jo muutaman viikon selvät mutta sen sijaan SIF ja GrIFK ovat saaneet jännittää kuka vastaan asettuu puolivälierässä. Nyt kuitenkin vastustajat seuraavalle kierrokselle ovat varmistuneet ja näin ollen joukkueet voivat hioa peliliikkeitään niin sanotussa kenraaliharjoituksessa. GrIFK saa vastustajakseen puolivälierissä Vantaan Atlaksen ja SIF lähtee haastamaan Dickeniä.

“Lauantain pelissä ei lähdetä luomaan mitään täysin uutta vaan parannellaan muutamia yksityiskohtia. Pyrimme myös peluuttamaan tasaisesti miehitystämme, jotta jätkillä pysyy pelituntuma yllä. Muutama pelaaja on sivussa mutta sairastuvalla ei ole tungosta, mikä on erittäin positiivista. Siuntio on ollut kovassa iskussa viime aikoina ja näin ollen emme halua lähteä ollenkaan löysäillen peliin vaan lähdemme mittaamaan omaa tasoa.”, kommentoi päävalmentaja Mikko Koskue ottelua edeltävänä päivänä.

Joukkueiden tämän kauden neljästä kohtaamisista GrIFK on voittanut jokaisen ja maaliero on 109-88. Keskiarvoltaan GrIFK on siis tehnyt reilut 27 maalia ja SIF 22 maalia ottelua kohden. Näin ollen, ei tästäkään voi odottaa kovin maalirikasta kamppailua. Siuntion hyökkäyksen Ardo Puna on kuitenkin ollut pirteällä pelipäällä ja mätti ÅIFK:ta vastaan peräti kymmenen maalia. Nähtäväksi jää pystyykö GrIFK pitämään pistetilinsä puhtaana ja millä aseilla SIF hakee kenraaliharjoituksesta hyviä ennakkoasetelmia kevään pudotuspelejä silmällä pitäen. Näillä ennakkoasetelmilla varmasti voimme odottaa tiukkaa ottelua, vaikka varsinaisesti ottelussa ei panosta olekkaan.

Nähdään Luolassa!

Ottelutapahtumaan TÄSTÄ