GrIFK:lle helppo vierasvoitto

Miesten SM-liigaottelu Samppalinnassa meni odotetun kaavan mukaisesti kun GrIFK kävi hakemassa pisteet Kauniaisiin. Taistelu voitosta oli käytännössä suoritettu loppuun jo 20 minuutin jälkeen, jolloin tiukasti puolustanut Grani oli karannut jo 9-2 johtoon. Tauolla ero oli kuusi maalia (14-8), ja loppulukemiksi kirjattiin 30-19.

Ottelun paras pelaaja löytyi Granin maalin suulta, jossa Albert Georgs pelasi vakuuttavasti. Neljä torjuttua rankkaria ja lukuisat muut huipputorjunnat siivittivät miehen kolmeen Lähitapiola-tähteen.

Liiga jatkuu ennen vuoden vaihdetta vielä yhden kierroksen verran. GrIFK saa viimeiseen otteluunsa anno 2017 maantieteellisesti sekä myös sarjatilanteen mukaan sarjan eteläisimmän joukkueen HC HIK:n. Ottelu pelataan Luolassa keskiviikkona 20.12. kello 19:00.