GrIFK Vantaalle vieraisille

Alkuvuodesta toistaiseksi voittamaton ja viimeistä jatkosarjapaikkaa hallussaan pitävä Atlas Vantaa isännöi GrIFK:ta keskiviikon  liigaottelussa Myyrmäessä.

Neljännen sijan HIFK:ta kahden pisteen päässä vaanivalla GrIFK:lla on viikonlopun Dicken-tappiosta huolimatta nyt käsissään erinomainen tilaisuus ottaa kaikki hyöty irti vantaalaisten perjantaina HIFK:sta ottamasta voitosta, jolla Atlasotti ison harppauksen kohti paikkaa kahdeksan parhaan joukkoon ja alempaan jatkosarjaan, joten riippumatta siitä kummassa jatkosarjassa Grani keväällä pelaa, ottelulla on iso merkitys. Lisää merkitystä tuo pisteen päässä Granista kuudentena oleva SIF, joka samaan aikaan kohtaa kotonaan ÅIFK:n.

Loukkaantumiset hioneet Atlasta

Atlas Vantaa aloitti liigan todella vaisusti, mutta on muutamista loukkaantumisista huolimatta osoittanut piristymisen merkkejä, mistä todisteena tammikuussa otetut kaksi yhden maalin voittoa.  Kapea materiaali on saatu toimimaan tiiviinä joukkueena ja kun aina luotettava maalivahti Tuomas Laitinen on jälleen äitynyt oivaan torjuntavireeseen, ei sinipaitoja kannata aliarvoida sentin vertaa.

Hyökkäyskuviot työ alla

Dicken-ottelussaan mainion alun saanut GrIFK kaatui kotikentällään lopulta omaan, vain 18 kertaa onnistuneeseen hyökkäyspeliinsä, minkä noteerasi myös joukkueen valmennusjohtokin. Kaj Hagman toivoi heti pelin jälkeen joukkueensa ryhdistäytyvän hyökkäyspäässä, siksi maanantain harjoituksissa käytettiin runsaasti aikaa maalintekotalkoisiin.

Se ainakin on varmaa että Grani ei sorru HIFK:n tavoin asenneongelmiin.  Miten Laitinen saadaan ohitettua selviää keskiviikkona kello 19:00 alkaen.