Kovavireinen Dicken Granin vieraaksi Luolaan

SM-liiga jatkuu lauantaina Luolassa GrIFK:n ja Dickenin välisellä kello 16:00 alkavalla ottelulla. Kumpikin joukkue on ennen peliä takaa-ajajan asemassa kun Dicken jahtaa liigan kärkipaikkaa Cocksin välittömässä vanavedessä ja Grani tarvitsee oljenkortta omatakseen vielä teoreettiset mahdollisuudet tavoittaakseen BK-46:n etumatkan.

Granin vastustajalta ei tällä hetkellä ottelurutiinia puutu sillä Dickenillä on edessään jo kolmas liigaottelu viikon sisään. Keskiviikkona lauttasaarelaiset nappasivat yhdeksän peräkkäisen voiton jatkoksi pisteen itseltään Cocksilta Max Granlundin heitto-shown sekä vahvan joukkuepuolustuksen ansiosta.

Muiden muassa näihin kahteen ongelmaan GrIFK:n täytyy löytää lauantaina ratkaisu. Granlund oli ratkaisevassa roolissa myös pari viikkoa sitten kun joukkueet edellisen kerran kohtasivat, lisäksi Dicken onnistui puuduttamaan Granin hyökkäyskuviot ottelun edetessä lähes täydellisesti.

Juoksukilpailuun Dickeniä vastaan ei kannata lähteä mutta aiempia otteluita parempi pallotempo, pallosta huolenpito ja pelirohkeus auttaa jo pitkälle.

EHF Challenge Cupin puolivälieriin valmistautuva Dicken tarjoaa Granille väkevän, mutta ei mahdottoman haasteen. Voiton avaimet piilevät koko joukkueen jokaisen osa-alueen onnistumisessa – sanalla sanoen, edessä on loistava tilaisuus yltää kauden parhaaseen esitykseen.

SIF ja HIFK alemman jatkosarjan voittokamppailussa

Hieman myöhemmin lauantai-iltana pelataan Siuntiossa yksi alemman jatkosarjan ratkaisuotteluista kun puolivälieriin tyrkyllä olevat SIF ja HIFK kohtaavat toisensa. Ennen peliä HIFK johtaa jatkosarjaa kahden pisteen erolla SIF:iin. 99% todennäköisyydellä kaksikosta toinen on kohtaava puolivälierissä Granin ja toinen BK-46:n.

Kansikuva: Niklas Montonen