Lauantaina Luolassa Super Saturday!

Luolassa pääsee lauantaina pääsarjakäsipallon pariin kahden ottelun voimin, sillä ennen miehiä estradin valtaavat naiset. GrIFK testaa kello 13:30 alkavassa ottelussa hallitsevan Suomen mestarin Dickenin nykykunnon. ”Super Saturday” täydentyy kello 16:00 alkavalla miesten ottelulla GrIFK-SIF.

Kaksi ottelua yhteislipulla 15€

Otteluiden yhteydessä ja välissä on monenlaista ohjattua ohjelmaa, mm. kasvomaalausta, kiipeilyä ja arpajaisia, tuotemyyntiä ja kahvilan palveluja. Ohjelma alkaa jo kello 13, tervetuloa koko perheen voimin!

SIF ja GrIFK tasaväkisenä pistejahtiin

GrIFK saa lauantain vastaansa pian 100-vuotisjuhliaan viettävän SIF:n. Fanjunkarsin torpan kupeesta Kauniaisiin matkaava joukkue on aloittanut kauden kahdella kotitappiolla, joiden välissä se avasi pistetilinsä Paraisilla. Sarjataulukko ei kerro SIF:n iskukyvystä koko totuutta sillä alkukierrosten ohjelmaan on kuulunut kaksi mitaliehdokasta, Cocks ja HIFK.

Käsipalloliigan neljännen sarjakierroksen ottelut pelataan neljänä eri pelipäivänä. Ensimmäisenä kohtasivat keskiviikkona Riihimäellä kaksi mitalisuosikkia, Cocks ja BK-46, joista ensimainittu veti lopulta pitemmän korren viime sekunneilla 29-28. Atlas Vantaa matkustaa perjantaina Paraisille, lauantain toisessa ottelussa Helsingissä pelaavat vielä tappiottomat HIFK ja Dicken. Kierroksen päättävät Hangossa Atlaksen tavoin vielä pisteittä olevat HC HIK ja ÅIFK.

SM-liigan maalintekijätilaston kärkikymmeniköstä löytyy kaksi siuntiolaista ja yksi granilainen. Virolaiset Ott Varik ja Sten Maasalu ovat osuneet kolmessa ottelussa 19 kertaa ja jakavat maalipörssin sijan 8. Pykälää alempaa löytyy GrIFK:n Anton Karlsson. Vieraiden tärkein yksittäinen pelaaja löytyy kuitenkin maalin suulta. Rony Leven on ollut kovassa torjuntavireessä ja on valittu jo kahdesssa pelissä ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi.

Lauantain ottelussa on mukana annos kansainvälisyyttä kun pohjoismainen erotuomarivaihto-ohjelma tuo oikeudenjakajat Norjan liigasta. Granin ja SIF:n ottelun tuomitsevat Jörgen Jöstad ja Sondre Liltved.

Varmista paikkasi katsomossa!

VIP-kortit 200€, kausikortit 110€


Liput 13€ / 8€