Tappio Karjaalla päätti haaveilun kolmannesta sijasta

GrIFK:n toiveet nousta ylemmän jatkosarjan taulukossa pykälää ylemmäksi hupenivat lauantaina Karjaalla, jossa BK-46 esiintyi isännän elkein. 32-23 (18-11) päättynyt ottelu vei karjaalaiset jo kahdeksan pisteen päähän Granista ja sitä eroa ei kahden viimeisen ottelun aikana enää kurota kiinni. Kun alemmassa jatkosarjassa SIF otti jo toisen voittonsa HIFK:sta, alkaa puolivälieräparitkin löytää todennäköiset muotonsa.

Grani olisi tarvinnut ottelusta voiton jotta olisi vielä voinut ahdistella BK:n sijoitusta, mutta raitapaidat etenivät tasaisen alun jälkeen karkuun. 5-5 vaihtui nopeaan tahtiin lukemiin 10-5, josta päädyttiin taukotulokseen 18-11. BK pystyi pitämään tilanteen hallinnassaan läpi toisen jakson eikä vieraat saaneet muodostettua todellista uhkaa missään vaiheessa. Lopulliseksi eroksi muodostui yhdeksän maalia.

Keskiviikkona jatkosarjan viimeinen kotiottelu

BK saapuu keskiviikkona vastavierailulle Luolaan, ottelu alkaa kello 19:00. Viimeisessä ottelussaan ennen puolivälieriä Grani matkaa Riihimäelle 3.4. Pudotuspelit käynnistyvät maajoukkuetauon jälkeen 18.4.