Avausvoitto Granin haarukassa perjantaina

GrIFK matkaa viikon kolmanteen otteluunsa Paraisille vahvasti revanssihenkisenä. Syyskaudella PIF:lle menetetty sarjapiste on perjantaisen ottelun kotijoukkueen kauden ainoa ja voitto keskinäisestä ottelusta pitäisi Granin mahdollisuudet kivuta kamppailemaan ÅIFK:n kanssa runkosarjan kuudennesta sijasta, mikä nykytilanteeseen verrattuna oikeuttaisi yhteen ekstrapisteeseen jatkosarjaan lähtiessä.

Kierroksen muut ottelut pelataan lauantaina. SIF saa vieraakseen Dickenin ja Cocks HIFK:n. Lauantain granilaisittain mielenkiintoisin kamppailu käydään Karjaalla jossa BK-46 ja ÅIFK mittelevät pisteistä.

Nousukuntoinen GrIFK on valmistautunut kauden tähän saakka ehkä tärkeimpään otteluunsa huolella. Perjantainen vieraspeli on monessa mielessä merkityksellinen joukkueelle, joka on vasta tammikuun aikana alkanut esiintyä odotetulla tavalla. Lauantainen SIF- ja keskiviikkoinen Cocks-ottelu lupaavat paljon ja ennen kaikkea ovat antaneet itseluottamusta joukkueelle, joka on kohdannut kauden mittaan lukuisia pettymyksiä.

Ottelu PIF:iä vastaan alkaa kello 19:00 ja nyt on myös erinomainen tilaisuus tutustua Solidsportin tarjontaan ja hankkia joko yksittäinen ottelu tai miksei koko SM-liigan tarjonta osoitteesta solidsport.com.

Kaksi viimeistä runkosarjapeliä kotiluolassa

Runkosarja saa päätöksensä helmikuun puolivälissä ja GrIFK saa vieraita ensin 8.2. BK-46:n,  ja huipennuksena 12.2. päätöskierroksen otteluun saapuu ÅIFK ottelussa, jossa toivon mukaan on panosta runkosarjan kuudennen sijan mukana tuleva ylimääräinen lähtöpiste alempaan jatkosarjaan.

Runkosarjan jälkeen liiga jakaantuu sitten kahtia. Ylempään jatkosarjaan suoria välieräpaikkoja jahtaamaan menee runkosarjan neljä menestyneintä ja loput pelaavat alemmassa jatkosarjassa tavoitteenaan paikka puolivälierissä. Molemmat jatkosarjat lähtevät aiemmasta poiketen lähtöpisteistä 3-2-1-0, mikä takaa sen että kiivas kamppailu sijoituksista jatkuu viimeisiin otteluihin asti.