GrIFK haluaa piinata Cocksia

GrIFK jatkaa kauden ensimmäisen voittonsa jahtaamista alkaneella viikolla kahden ottelun verran. Keskiviikkona 29.1. vieraaksi saapuu Riihimäen Cocks, ottelu Luolassa käynnistyy tuttuun alkamisaikaan kello 19:00. Illan kahdessa muussa liigapelissä pisteitä havittelevat Turussa ÅIFK sekä HIFK ja Pirkkolassa Dicken saa vieraakseen Grania vastaan perjantaina asettuvan PIF:n.

Paineitta Cocksin kimppuun

Hallitseva Suomen mestari löytyy ennen ottelua runkosarjassa sijalta kolme, mutta taistelee edelleen paremmasta sijoituksesta Dickenin ja BK-46:n vanavedessä. Cocksin sijoituksen parannuksen kannalta sen runkosarjan loppu vaatii puhdasta peliä ja siltikin se joutuu jännittämään runkosarjan viimeisen kierroksen tulosta Karjaalta, jossa BK ja Dicken kohtaavat runkosarjan päätöskamppailussa.

Kotijoukkue GrIFK lähtee pelaamaan Cocksia täysin paineettomassa tilassa. Päävalmentaja Mikael Källman tunnustaa realiteetit ottelun aattona ja myöntää rehellisesti että Cocksin kaatamiseen   vaaditaan koko joukkueen täydellistä onnistumista, mutta sellaista lähdetään ehdottomasti hakemaan. Edessä oleva ottelu toimii samalla tasapeliin päättyneen SIF-ottelun jälkeisenä mittarina ja erinomaisena kenraalina perjantain tärkeään PIF-peliin. Tavoitteena on tarjota kotiyleisölle hyvää käsipalloa ja tehdä Cocksin vierailu Kauniaisiin mahdollisimman tukalaksi.

”Pelissämme näkyi kehittymisen merkkejä jo ensimmäisessä ottelussa ja varsinkin asenne ja taistelutahto oli kohdillaan, nyt haemme seuraavaa kehitysaskelta. Cocks on täydellinen sparri matkallamme kohti kevään pudotuspelitavoitettamme. On myös hyvä muistaa että etenkin arkipelit ovat aina hieman arvaamattomia…”

Runkosarjassa vielä paljon tavoiteltavaa

Cocks-ottelun jälkeen GrIFK tekee runkosarjassa vielä yhden vieraspelimatkan kun bussi suuntaa perjantaina Paraisille. PIF kävi syksyllä Luolassa saalistamassa kauden toistaiseksi ainoan pisteensä kun se nousi Viktor Gruzinskyn kahden maalin turvin tasoihin. Granilla on perjantain vierasottelussa yksi ja ainoa tavoite, voitto ja molemmat pisteet otetaan mukaan kotimatkalle!

Helmikuun puolella GrIFK pelaa vielä kaksi kotiottelua. 8.2. kylään tulee BK-46  ja runkosarja saa huipennuksensa 12.2. kun päätöskierroksella vieraaksi saapuu ÅIFK ottelussa, jossa toivon mukaan on panosta runkosarjan kuudennen sijan mukana tuleva ylimääräinen lähtöpiste alempaan jatkosarjaan.

Runkosarjan jälkeen liiga jakaantuu sitten kahtia. Ylempään jatkosarjaan suoria välieräpaikkoja jahtaamaan menee runkosarjan neljä menestyneintä ja loput pelaavat alemmassa jatkosarjassa tavoitteenaan paikka puolivälierissä. Molemmat jatkosarjat lähtevät aiemmasta poiketen lähtöpisteistä 3-2-1-0, mikä takaa sen että kiivas kamppailu sijoituksista jatkuu viimeisiin otteluihin asti.

Jälkipelit ravintola KG:ssä

Ottelun jälkeen voi käydä tutustumassa Granin liigajoukkueen uusimman yhteistyökumppanin, Nihtisillassa sijaitsevan Scandic Espoo hotellin KG-ravintolan, antimiin. KG on kuluvalla kaudella GrIFK Elitin virallinen jälkipelipaikka.