Vi verkligen kämpade i 60 minuter

Ska bli kul att se hur vi studsar tillbaka från lördagens match

Lördagens match hemma mot Sjundeå blev en hård batalj som vi trodde och lite mer skärpa i andra halvlek så hade vi fått med oss båda poängen. Sjundeå kvitterade till 26-26 med bara några sekunder kvar. Men det positiva är att vi verkligen kämpade i 60 minuter och visade att vi kommer vara att räkna med framöver.

Laget såg verkligen taggade ut och vi har nog inte sett ett så bra försvarsspel som killarna visade upp första 30 minuterna. Abbe var fenomenal i målet och framåt var Alexader Qvist riktigt bra. Vi hade 15-9 i paus. Andra halvlek började bra och vi drog ifrån till en 17-10 ledning. Men sedan så började vi slarva lite och Sjundeå gjorde lite för lätta mål och åt sig ikapp. Qvist var riktigt bra matchen igenom och honom kommer publiken att få njuta av många år framöver.

Nästa är det match hemma i grottan mot Mästarna Cocks. Ska bli kul att se hur vi studsar tillbaka från lördagens match här. Cocks är ett erkänt starkt lag och har framförallt profiler som Nico Rönnberg och Teemu Tamminen i laget som man nog ska hålla ett extra öga på.

Det är sedan match redan på fredag borta mot Pargas som är en oerhört viktig match för Grani i jakten på en bra slutplacering i tabellen inför slutspelet.

Vi hoppas att många tar sig till grottan på onsdagen och stöttar oss lika fint som ni gjorde i lördags!