GrIFK ja ÅIFK jälleen yhdessä – voittajalle iso harppaus kohti Play offeja

GrIFK ja ÅIFK saavat kahden viikon sisään kohdata toisensa jo toistamiseen SM-liigan merkeissä. Kumpikin aloitti alemman jatkosarjan voitolla ja HIFK:n maanantai-illan kompastelu Paraisilla nostaa keskiviikon ottelun merkitystä huomattavasti.

Turkulaiset saivat heti alemman jatkosarjan aluksi hunajata kaadettuaan HIFK:n vieraskentällä 25-30, ja tulos sähköisti saman tien taistelun kahdesta tarjolla olevasta puolivälieräpaikasta. Grani otti viikonloppuna täyden hyödyn turkulaisten palveluksesta ja nousi sarjakärkeen. Nyt edessä on toistamiseen samanlainen tilaisuus. Voitto tuomisinaan ero kesälomasijoituksiin kasvaisi jo kolmen pisteen mittaiseksi, ja kahden seuraavan kierroksen otteluissa HIFK olisi jo mahdollista syöstä todella tukalaan tilanteeseen.

Ottelu ÅIFK:ta vastaan alkaa kello 19:00 ja jälleen on erinomainen tilaisuus tutustua Solidsportin tarjontaan hankkimalla joko yksittäinen ottelu tai koko SM-liigan tarjonta osoitteesta solidsport.com.

Tuplaottelu HIFK:ta vastaan täynnä mahdollisuuksia

GrIFK:n seuraava kotiottelu pelataan päivänä joka harvemmin osuu otteluohjelmaan. 29.2. Luolaan saapuu siis HIFK, joka kahdessa edellisessä Granikohtaamisessaan on lyönyt vastustajansa säkkiin yhteensä 75 palloa. Mikael Källmanin ohjeistuksessa joukkueen puolustus on kuitenkin tiivistynyt siinä määrin että kotivoittokaan ei ole aivan tuulesta temmattu ajatus.

Jatkosarjan jälkimmäinen puolikas alkaa keskiviikkona 4.3. Helsingin Urheilutalossa ottelussa, jossa saattaa olla jo tarjolla ratkaisun makua.