Jatkosarja alkaa – Grani ottaa mittaa PIF:stä

SM-liigassa ollaan edetty jo jatkosarjoihin ja GrIFK:n tavoitteena on nousta HIFK:n ohitse viidenneksi ja välttää puolivälierissä liigan kolme kärkijoukkuetta. Lauantain mittari Luolassa on runkosarjan jumboksi jäänyt PIF, joka saalisti ainoan pisteensä juurikin Kauniaisista.

Sittemmin Granin peli on osoittanut piristymisen merkkejä ja joukkueen kuntopuntari onkin saanut enemmän vihreää väriä. PIF:llä on nyt takanaan yhdeksän ottelun tappio- ja 14 ottelun voitoton putki.

GrIFK:n tammikuu oli tuloksellisesti astetta paremmalla tasolla kuin mihin joukkue oli alkukauden perusteella menossa. ÅIFK:ta vastaan Grani puristi väkisin turkulaisten ohittamiseen vaadittavan neljän maalin eron ja lähtee jatkosarjaan vain pisteen perjantaina ottelunsa aloittavan HIFK:n perässä. Pitkään runkosarjan kuudentena viihtyneen ÅIFK:n oli lopulta tyytyminen seitsemänteen sijaan, joka on yhden lähtöpisteen arvoinen.

Jatkosarjat pelataan neljän joukkueen kaksinkertaisena sarjana, jonka lähtöpisteet ansaittiin runosarjan perusteella. Ylemmän jatkosarjan suorista välieräpaikoista kamppailevat BK-46 (3 pistettä), Dicken (2), Cocks (1) ja SIF (0). Keskiviikkona Cocks tiivisti kärjen hakemalla Karjaalta 31-32 vierasvoiton. Lauantaina Dickenillä mahdollisuus palata sarjakärkeen kun se kohtaa kotonaan SIF:n. Alempi jatkosarja alkaa perjantaina HIFK:n ja ÅIFK:n ottelulla.

Jälkipelit ravintola KG:ssä

Ottelun jälkeen voi käydä tutustumassa Granin liigajoukkueen uusimman yhteistyökumppanin, Nihtisillassa sijaitsevan Scandic Espoo hotellin KG-ravintolan, antimiin. KG on kuluvalla kaudella GrIFK Elitin virallinen jälkipelipaikka.