GrIFK:n Play off-paikka enää sinettiä vaille valmis

GrIFK otti revanssinsa alamaissa jatkosarjan taapertaneesta HIFK:sta. Joulukuinen rökäletappio kuitattiin lukemin 31-27 (18-14). Voitto tiesi jo lähes varmaa pudotuspelipaikkaa, kun jatkosarjasta on vielä toinen puolikas pelaamatta. HIFK:lle tulos tiesi lisää tukalia oloja sekä käytännössä pakkovoittoja, joista ensimmäinen pitäisi ottaa Granista, kun joukkueet kohtaavat uudelleen ensi keskiviikkona.

ÅIFK vei viimeisen sekunnin maalilla pisteet Paraisilta

Länsi-Uudellamaalla käytiin tiukka derby, jossa ÅIFK onnistui ottamaan jatkosarjan toisen voittonsa, ja pitämään paikkansa pudotuspeliviivan yläpuolella. PIF kaatui 25-26, mutta sekin pysyy edelleen mukana Play off-taistelussa.

Ylemmässä jatkosarjassa Cocks teki ryhtiliikkeen SIF:n kotiareenalla ja näytti nyt mestarilta. 18-37 tietää SIF:lle käytännössä neljättä sijaa, ja puolivälieräpaikkaa alemman jatkosarjan voittajaa vastaan. BK-46 ja Dicken vuorottelevat nyt sarjakärjessä karjaalaisten palauttua sinne 19-20 vierasvoitollaan Pirkkolasta.

Jatkosarjan toinen puolikas käänteisessä järjestyksessä

Alemman jatkosarjan ratkaisupelejä aletaan pelaamaan keskiviikkona 4.3. kello 20:00 Kun HIFK saa GrIFK:n vieraakseen. ÅIFK ja PIF pelaavat saman kierroksen ottelunsa perjantaina 6.3.

Kahden viimeisen ottelukierroksen ottelupäivät ovat perjantai 13.3. (ÅIFK-HIFK), sunnuntai 15.3. (PIF-GrIFK), ja lauantai 21.3., jolloin pelataan sarjan päätösottelut GrIFK-ÅIFK ja HIFK-PIF.

Play off-kevät vuosimallia 2020 käynnistyy puolivälierillä 26.3.

Ottelun tilastot

Ottelutiedot Tulospalvelussa