BK-46 Granin vieraaksi keskiviikkona

SM-liigan viikon ainoassa ottelussa kohtaavat GrIFK ja liigassa kolmantena oleva BK-46. Joukkueet kokoontuvat Kauniaisten Luolaan keskiviikkona kello 19:00.

Grani on pelannut viime otteluissaan tasaväkisesti vastustajien kanssa, mutta onnistunut siitä huolimatta kasvattamaan pistesaldoaan vain kahdella. Viikonlopun SIF-ottelu jätti Jonathan Bergin loukkaantumisen puolesta pysyvät jäljet, mutta taistelua joukkue ei lopeta. Päinvastoin! Kunhan entisestään yhtenäistynyt joukkue saa hitsattua ratkaisuhetkien kuviot kuntoon, alkaa ansaittuja voittojakin tippua tiuhempaan tahtiin.

Pakkipulasta kuluvalla kaudella kärsinyt BK-46 on pelannut viimeksi lähes kuukausi sitten. Kolmessa edellisessä ottelussaan maaleja on mätetty kumpaankin päähän mielettömiä määriä, eivätkä karjaalaisten edellisessä ottelussa ÅIFK:n tekemät 35 osumaa riittäneet edes voittoon. BK on vain yhdessä pelissään jäänyt alle 30 tehdyn maalin, joten siltä osin raitapaitojen osaaminen on kohdillaan.

Katsomojärjestelyt GrIFK Elitin kotiotteluissa

Katsomojärjestelyt GrIFK Elitin kotiotteluissa – maski naamaan ja matsiin!

THL:n suosituksen mukaisesti kaikissa käsipallon pääsarjojen otteluissa paikan päälle saapuvaa yleisöä kehoitetaan käyttämään kasvomaskia taatakseen kaikille turvallisen tapahtuman.

Kahden ottelun viikonloppu

SM-liigan runkosarjassa ei tälläkään kaudella ottelumäärillä isommin herkutella, joten viikonloppuna Granin ja HIFK:n lisäksi liigapisteistä kisataan ainoastaan Rihimäellä. Sarjataulukossa toisena oleva Cocks ja avauspisteitään edelleen jahtaava HC Tallinn ottavat yhteen lauantaina Cocks Areenalla, jonne GrIFK puolestaan matkaa tulevana keskiviikkona 28.10.

Lauantaina oli alun perin tarkoitus otella myös Karjaalla, mutta BK-46 sai siirrettyä kotiottelunsa Dickeniä vastaan myöhempään ajankohtaan pelaajapulaan vedoten.


Kaikki GrIFK:n ottelut Livenä vain 9,90€/kk!