GrIFK ja HIFK lauantaina neljän pisteen taistossa

SM-liigan runkosarjan neljättä sijaa hallussaan pitävä GrIFK saa lauantaina vieraakseen yhden runkosarjan päävastustajistaan, kun  HIFK saapuu Kauniaisten Luolaan.

Kaikki Granin alkukauden neljä runkosarjapeliä ovat päättyneet kotivoittoihin, kun Luolassa ovat kaatuneet jo SIF ja ÅIFK. Vieraspisteet jäivät haaveeksi Karjaalla ja Pirkkolassa, joten joukkueella on neljästä pelistä kasassa yhtä monta pistettä.

HIFK:lla on ollut runkosarjan alussa tahmeaa, eikä pisteitä ole irronnut odotetunlaisesti, mutta lokakuun virallisista otteluista joukkue on ottanut pelaamistaan kolmesta pelistä kaksi voittoa. Ensin aukesi pistetili liigassa ÅIFK:n kustannuksella, sitten Dicken kävi Urheilutalossa näyttämässä kaapin paikan, ja tällä viikolla heltisi välieräpaikka Suomen cupissa divarin kärkijoukkue HK Pötsin oltua liian kevyt karju.

Stadin tähtirinnat on ehtinyt otteluiden lomassa käydä ostoksillakin. Jo muutenkin vahvaan ryhmään on hankittu lisää muskeleita, kun SIF:stä kauden aattona irtaantunut virolaisvasuri Sten Maasalu liittyi joukkueen rivistöön.

Katsomojärjestelyt GrIFK Elitin kotiotteluissa

Katsomojärjestelyt GrIFK Elitin kotiotteluissa – maski naamaan ja matsiin!

THL:n suosituksen mukaisesti kaikissa käsipallon pääsarjojen otteluissa paikan päälle saapuvaa yleisöä kehoitetaan käyttämään kasvomaskia taatakseen kaikille turvallisen tapahtuman.

Kahden ottelun viikonloppu

SM-liigan runkosarjassa ei tälläkään kaudella ottelumäärillä isommin herkutella, joten viikonloppuna Granin ja HIFK:n lisäksi liigapisteistä kisataan ainoastaan Rihimäellä. Sarjataulukossa toisena oleva Cocks ja avauspisteitään edelleen jahtaava HC Tallinn ottavat yhteen lauantaina Cocks Areenalla, jonne GrIFK puolestaan matkaa tulevana keskiviikkona 28.10.

Lauantaina oli alun perin tarkoitus otella myös Karjaalla, mutta BK-46 sai siirrettyä kotiottelunsa Dickeniä vastaan myöhempään ajankohtaan pelaajapulaan vedoten.


Kaikki GrIFK:n ottelut Livenä vain 9,90€/kk!