GrIFK valmentajakohun keskellä vellovan SIF:n vieraaksi

SM-liigan toinen kierros pyörähtää käyntiin lauantaina, kun GrIFK käy Siuntiossa otteluun, jota voi povat yhdeksi syyskauden mielenkiintoisimmista koitoksista. SIF-GrIFK ottelu Fennia Areenalla  alkaa “vuoden harmaimpana päivänä” kello 17:15.

Lisämielenkiintoa ottelulle luo kotijoukkueen sisällä viime päivinä koettu turbulenssi. Päävalmentaja Teddy Nordlingille näytettiin seurajohdon toimesta yllättäen ovea, ja samalla oven avauksella sai lähteä myös fysiikkavalmentaja. Marcus Sjöstedt hoitaa nyt vastuuvalmentajan tehtäviä.

Siuntiossa ollaan sitten viime kauden muutenkin eletty kuin Agatha Christien klassikkokirjan mukaan, kun pelaajakatras on huvennut eri syistä johtuen. Liiga-avauksen jälkeen on toki hyviä hankintojakin tehty, Makedonialainen pelinrakentaja Filip Churlevski on loistava pelaaja ja vahvistus joukkueelleen.

Liigan avausottelussa Kauniaisissa joukkueet pelasivat äärimmäisen tasaväkisen pelin, joka kääntyi kotijoukkueen eduksi vasta viime hetkillä. Grani on viime otteluissaan muutenkin pelannut huipputiukkoja pelejä. Makea maalin voitto ÅIFK:sta ja vähintään yhtä karvas maalin tappio HIFK:lle saivat jatkoa Riihimäellä, jossa suuri ja mahtava Cocks pakotettiin tekemään täysi työpuhde ennen kuin voitto irtosi taistelevasta vierasjoukkueesta.

Viikonlopun muut kaksi peliä pelataan HC Tallinnin isännöidessä SM-liigan helsinkiläisjoukkueita. Ilman karanteeniin asetettuja maajoukkuemiehiään tuleen joutuva Tallinn kohtaa lauantaina Dickenin ja sunnuntaina HIFK:n.

SM-liigan kaikki ottelut streamataan suorina lähetyksinä SolidSportissa.