GrIFK:lla huipputilaisuus karkumatkalle

GrIFK:n alemman jatkosarjan kolmas ottelu pitää jo ratkaisuelementtejä sisällään. Voitokkaat kaksi ensimmäistä ottelua nosti Granin jatkosarjan kärkeen, kun samaan aikaan täysillä lähtöpisteillä piikkipaikalta aloittanut HIFK on kokenut kevätväsymystä, ja hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan.

Granin edellinen ottelu oli juurikin viime tiistain vierailu HIFK:n vieraana. HIFK taittui vahvan toisen jakson jälkeen 25-33 (18-16). Lisää huoli helsinkiläisille tarjosi perjantaina ÅIFK, joka jatkoi HIFK:n alamäkeä. Turkulaiset nousivat 21-25 vierasvoitollaan samalla todelliseksi uhaksi helsinkiläisten pudotuspelihaaveille.

Maanantaina Luolassa on tarjolla todellinen vedenjakaja, jossa vierailla ei välttämättä ole enää varaa pistemenetyksiin. HIFK on viime otteluissaan pelannut vahvat kolme varttia, mutta puristusta ei ole riittänyt viimeiselle vartille. Nimekkään joukkueen on ottanut harteilleen virolaispakki Kristo Voika, joka johtaa “IFK-liigan” maalipörssiä 20 maalilla kolmessa ottelussa.

Hyvänä kakkosena tuossa tilastossa on Granin Robin Granlund, joka löysi jyvän viime ottelussa 13 maalin edestä. Granlundin vanavedessä joukkueen maalinteko on jakaantunut varsin tasaisesti useamman pelaajan kohdalle, kertoen joukkueen materiaalin laajuudesta.

Kotijoukkueella on ottelun alla useampikin porkkana. HIFK:n edellisestä vierailusta Luolassa jäi muhkea kalavelkojen paikka kun pisteet lähtivät pääkaupunkiin maalein 26-27. Toiseksi tarjolla on erinomainen mahdollisuus karkumatkalle, sillä voitolla ero HIFK:hon kasvaisi jo kolmeen pisteeseen, samalla Grani tarjoaisi keppiä HIFK:lle, kun viimeisen pudotuspelipaikan osalta kasvaisi entisestään. Voitolla GrIFK:lle tarjoutuisi myös tilaisuus saada varmistus omaan Play off-paikkaansa ottamalla yhden voiton viimeisistä kolmesta pelistään.

Selostukset jatkuu SolidSportilla

Katsomot joudutaan pitämään edelleen tyhjinä, joten tarjolla on jälleen selostettu suora lähetys SolidSportilla. Linkkaa itsesi ottelun streamiin tästä:

Katsomojärjestelyt GrIFK Elitin kotiotteluissa

Katsomojärjestelyt GrIFK Elitin kotiotteluissa – maski naamaan ja matsiin!

THL:n suosituksen mukaisesti kaikissa käsipallon pääsarjojen otteluissa paikan päälle saapuvaa yleisöä kehoitetaan käyttämään kasvomaskia taatakseen kaikille turvallisen tapahtuman.

Ottelu pelataan tyhjälle katsomolleKaikki GrIFK:n ottelut Livenä vain 9,90€/kk!