Puhtaan pelin Dicken lauantaina Luolaan

GrIFK kohtaa käsipalloliigan vuoden viimeisessä kotiottelussaan suljettujen ovien takana Dickenin. 11 ottelun voittoputkessa seilaava liigan kärkijoukkue osoitti voimaa ja venymiskykyä keskiviikkona, kun se väänsi 34-31 voiton sarjakakkosesta Cocksista, oltuaan pahimmillaan jo kahdeksan maalia tappiolla.

Lauantaina nähdään myös käsipalloversio kaksintaistelusaagasta “Kaksi tornia”, kun veljekset Robin ja Max Granlund pääsevät pelaamaan vastakkain.

Kotijoukkue on pelannut neljä viimeistä otteluaan huipputasaisissa merkeissä. Vastustajasta riippumatta kamppailut ovat olleet loppuun asti jännittäviä, vain palkinto on jäänyt uupumaan. Maaliero noissa otteluissa näyttää lukemaa -7, eli kehityskohdat ovat selvillä: kylmäpäisyyttä kaivataan maalintekopuolen ratkaisuhetkillä.

Ottelu alkaa Kauniaisten Luolassa lauantaina kello 16:00. Covid-rajoituksista johtuen halliin on tällä kertaa turha tulla, sen sijaan peliä voi seurata suorana Solidsportin välityksellä Topias Setälän ja Tapio Tieralan selostuksen kera.

Katsomojärjestelyt GrIFK Elitin kotiotteluissa

Katsomojärjestelyt GrIFK Elitin kotiotteluissa – maski naamaan ja matsiin!

THL:n suosituksen mukaisesti kaikissa käsipallon pääsarjojen otteluissa paikan päälle saapuvaa yleisöä kehoitetaan käyttämään kasvomaskia taatakseen kaikille turvallisen tapahtuman.

Vuosi 2020 päättyy Turkuun

Granilla on lauantain jälkeen ohjelmassa enää yksi ottelu, kun HC Tallinnia vastaan pelattavaksi aiotut ottelut siirrettiin ensi vuoden puolelle. GrIFK vierailee 16.12. Turussa ÅIFK:n vieraana. Seuraava kotiottelu, joka tällä hetkellä löytyy otteluohjelmasta päivämäärän kanssa, on 23.1.21 pelattava GrIFK-Cocks.

Kuva: Niklas Montonen

Ottelu pelataan tyhjälle katsomolleKaikki GrIFK:n ottelut Livenä vain 9,90€/kk!