GrIFK keskiviikkona BK:n raitojen kimppuun

GrIFK:n kauden kuudes runkosarjaottelu tuo Kauniaisiin vieraita Raaseporista. Vasta neljä ottelua pelannut BK-46 on ottelumäärästään huolimatta SM-liigassa kolmantena voitettuaan kaikki tähänastiset ottelunsa. GrIFK vs BK-46 starttaa keskiviikkona kello 19:00.

Joukkueet kohtaavat tällä kaudella jo toisen kerran. Syyskuun alussa BK pudotti Granin Suomen Cupissa selkein lukemin 36-24, eikä senkään jälkeen raitapaitojen tahti ole pahemmin hiipunut. HC Tallinn nujertui liigan avauskierroksella Tallinnassa 34-22 ja HIFK Helsingissä 28-22. Kaksi edellistä näytöstään BK on pitänyt kotihallissaan, SIF meni nurin 35-23 ja ÅIFK 36-25.

BK:lla on jalkeilla erinomaisen tasavahva joukkue, joka on yleisesti nostettu Oscar Kihlstedtin, Rony Levenin ja Markus Viitkarin raitapaitoihin siirtojen myötä Cocksin suurimmaksi haastajaksi.

GrIFK saa nyt vastaansa kolmannen viime kauden mitalijoukkueen peräkanaa. Cocksia vastaan Grani pelasi jo molemmat runkosarjan ottelunsa, Dicken piti viime ottelussa vieraansa loitolla maalinteosta ja voitti 25-20. Neljä pistettä Kauniaisiin on saalistettu Siuntion ja HC Tallinnin kustannuksella.

Sarjataulukossa neljäntenä oleva GrIFK ehtii pelata vielä toisenkin ottelun ennenkuin lokakuu päättyy ja maaottelutauko alkaa.  Lauantaina pelataan Helsingin Urheilutalossa tuplaten HIFK:n GrIFK:n välienselvittelyt. Naiset aloittavat kello 16 ja miehet valtaavat parketin kello 18:30, mukana ottelutapahtumassa myös muuan Nikola Zujic…