GrIFK ja BK-46 lauantaina Karjaalla

SM-liiga palaa maajoukkuetauon jälkeen tositoimiin kahden liigaottelun voimin. Turussa ÅIFK ja Dicken hakevat kauden avausvoittoaan kello 14 alkaen, Karjaalla pelataan sarjataulukon kakkosen ja kolmosen välinen kamppailu BK-46-GrIFK. Ottelu alkaa kello 16:00. Ottelu lähetetään Solidsportilla suorana monikameratuotantona.

Hallitseva Suomenmestari BK päättää ensimmäisen runkosarjakierroksensa yhden tappion sävyttämänä. Cocks nitisti karjaalaiset liigan avauskierroksella Riihimäellä 37-30, mutta sen jälkeen Karjaan juna on pysähtynyt joka asemalla voitokkaasti.

Myös Grani on joutunut jo kertaalleen antautumaan raitapaidoille kuluvan kauden aikana. GrIFK:n Suomen Cupin urakalle tuli stoppi syyskuussa, kun neljättä peräkkäistä Cupin voittoa metsästävä nippu kukisti vieraansa maalein 34-27.

BK:n miehistö tuntuu saavan jokaiseen otteluunsa juuri GrIFK:ta vastaan lisävahvistuksia. Viime pelissä ensiesiintymisensä kaudelle tekivät Oscar Kihlstedt ja Robin Sjöman, lauantaina sotisovan pukee yllensä viime kauden Play offit missannut kapteeni Jac Karlsson.

GrIFK:lla pelaajiston suunta pelikentän ja lasaretin välillä on ollut päinvastainen. Richard Sundberg joutui missaamaan maaottelutkin ja mies lienee pelikunnossa aikaisintaan joulun jälkeen. SIF-ottelun polvivammaan päättäneen Carl Weurlanderin kausi on jo varmuudella ohi. Myös pari sairastumista verottaa lauantain kokoonpanoa.

Grani aloitti runkosarjan kahdella voitolla Å- ja HIFK:sta, mutta sen jälkeen otteluiden ratkaisemisessa on ollut ongelmia, seurauksena kolme turhaa pistemenetystä. Dickeniä vastaan oli tyytyminen tasapeliin ja läpi ottelun takaa-ajajana ollut SIF taisteli lopulta itsensä maalin voittoon Kauniaisissa. Kummassakin ottelussa Grani oli hallitseva osapuoli 5/6 ajasta. Kylmähermoisuutta ei viimeisten ratkaisuminuuttien aikana ole kentällä nähty kylliksi.

SM–liiga jatkuu viikonlopun jälkeen jälleen Kauniaisten Luolassa lauantaina 29.10., kun vieraaksi saapuu voitosta voittoon kulkenut ranskalaistunut Coq Riihimäeltä.

Solidsport tuo liigan kotiin

SM-liigan jokaista ottelua voi seurata katsomon lisäksi myös kotoa käsin. Solidsport jatkaa videoalustana ja voit tarpeesi ja mieltymystesi mukaan joko ostaa katseluoikeuden yksittäiseen otteluun, liittyä joukkueen kuukausikannattajaksi tai ostaa Kausipassin kilpailukykyiseen hintaan.

Tilaamalla SolidSportin kanavan joko kuukausikannattajana (9,90 €/kk) tai Kausipassilla (79 €) saat katsottavaksesi kaikki SM-liigan ottelut livenä sopimuskauden ajan. Lue lisää vaihtoehdoista >