BK-46 Granin 700. SM-ottelun juhlavieras

Miesten SM-liiga on ehtinyt ottaa ensiaskeleensa, ja seuraava askel otetaan lauantaina Kauniaisten Luolassa. GrIFK isännöi 700. pääsarjaottelussaan hallitsevaa Suomen mestari BK-46:tta kello 16 alkaen. Superlauantai starttaa jo kello 13:30 kun naisten Suomen mestari GrIFK saa vieraita Riihimäeltä.


Joukkueet tutustuivat viime kaudella päästä varpaisiin, kun runko- ja jatkosarjan päälle kaksikko tahkosi neljän ottelun välieräsarjan, lisäksi arpa heitti seurat vastakkain Suomen Cupin puolivälierään.

Liigan kumpikin aloitti ÅIFK:ta vastaan. Grani pääsi Samppalinnassa niskan päälle tauon jälkeen ja voitti 30-25. BK pääsi pelaamaan kotonaan ja jälki oli sen mukaista. 43-23 ei jättänyt sanan sijaa viime kauden ykkösen ja jumbon välisistä voimasuhteista.

BK:n viime kauden joukkue pysyi kasassa melko hyvin, joskin osa runkopelaajista panttasi jatkopäätöstään melko pitkään. Nico Rönnberg ilmoittautui mukaan viikko ennen sarjakauden alkua, Jac Karlssonin vastausta seura odottelee edelleen. Joka tapauksessa kasassa on laadukas ryhmä, joka on jatkossakin potentiaalinen ehdokas mestariksi.

GrIFK pelaa SM-tasolla nyt 26. kauttaan. Aiemmista 699 ottelustaan Grani on voittanut 360, tasapeliin on päädytty 35 ja tappioita on kertynyt 304. 755 sarjapistettä nostaa GrIFK:n maratontaulukossa sijalle kahdeksan. Ainoan mestaruutensa Grani saavutti 1999, hopeaa on neljä ja viime kevään pronssi oli seurahistorian kuudes.

Kausikortit ja VIP-kortit lippuluukulta

SM-liigan kausikortin hinta on nyt vain 75 euroa, ja sillä pääsee seuraamaan kaikki SM-runkosarjan kotiottelut. VIP-paikkoja on vielä rajatusti vapaana.

VIP-kausikortti oikeuttaa pääsyyn kaikkiin GrIFK:n järjestämiin kotiotteluihin, mukaan lukien Play Off-ottelut. Kortin haltijalle on oma numeroitu istumapaikka kaikissa peleissä. Lisäksi saat VIP-kirjeet sekä otteluiden yhteydessä kuulet pelaaja- sekä valmentajahaastattelut VIP-huoneessa.

Kuva: Jouni Lappi