Dicken hyvävireisen GrIFK:n vieraaksi

GrIFK:lla on voitokkaan sarjakärjen luona vierailun jälkeen seuraavana edessään SM-liigan toinen ääripää. Viime vuosien kestomenestyjä Dicken on aloittanut liigan kolmella tappiolla, mutta ero voittajaan on kaventunut ottelu ottelulta. Grani isännöi Dickeniä Luolassa keskiviikkona 11.10. kello 19:00.

Dickenin alkukausi on siis tuottanut kolme tappiota, joista kaksi kotihallissaan. Avauskierroksen El Romanticossa Cocks oli parempi 32-25, toisella kierroksella SIF voitti Siuntiossa 30-25 ja viimeksi HIFK haki Pirkkolasta molemmat pisteet kahden maalin voitolla 30-28.

Grani ja Dicken päättivät viime keväänä pelikautensa keskenään pelattuihin pronssiotteluihin, joissa lauttasaarelaisten pitkä mitaliputki saatettiin päätökseensä. GrIFK:lle mitali oli ensimmäinen sitten vuoden 2017.

Tämän kauden alussa Dickenillä on ollut kosolti kokoonpanohuolia ja kentällä onkin esiintynyt äärimmäisen nuori joukkue. Päävastuu hyökkäyspelissä on langennut kovaheittoiselle Banjamin Peitsarolle, jonka ruudikkaat kiskaisut ovat löytäneet verkon jo 30 kertaa, huippuna HIFK:ta vastaan tehdyt 13 osumaa.  Tulevaisuuden nimistä katse kannattaa kiinnittää 2006 syntyneeseen vauhdikkaaseen Arne Berglundiin.

Puolustuspelaamiseen Dicken on joutunut keksimään uusia kikkoja joukkueen tämän vuosikerran ollessa huomattavasti aiempia pienempää kalustoa. Sentterijärkäle Armi Pärt on joutunut katsomaan joukkueensa ottelut toistaiseksi katsomon puolelta. Puolustusmuurin takaa löytyy luotettava veräjänvartija Bogdan Klepa.

Kova on maalivahtiosasto toki GrIFK:nkin päässä. Patrik Roslander pisti lauantaina Cocksin pelaajat taskuunsa ja torjui peräti 25 kertaa, bonuksena kolmen tähden sankarille vielä tehty maali. Granin puolustuspää näyttää juuri nyt tiiviiltä ja on kookas kun Carl Weurlanderkin on saatu vihdoin mukaan pelaavaan ruotuun.

Joukkue on aloittanut kauden vahvasti ja tarjosi jo edellisessä kotipelissään BK:n kanssa  äärimmäisen hyvää ja yleisöön uppoavaa käsipalloviihdettä, josta ei tunnettakaan puuttunut.

Kausikortit ja VIP-kortit lippuluukulta

SM-liigan kausikortin hinta on nyt vain 75 euroa, ja sillä pääsee seuraamaan kaikki SM-runkosarjan kotiottelut. VIP-paikkoja on vielä rajatusti vapaana.

VIP-kausikortti oikeuttaa pääsyyn kaikkiin GrIFK:n järjestämiin kotiotteluihin, mukaan lukien Play Off-ottelut. Kortin haltijalle on oma numeroitu istumapaikka kaikissa peleissä. Lisäksi saat VIP-kirjeet sekä otteluiden yhteydessä kuulet pelaaja- sekä valmentajahaastattelut VIP-huoneessa.

Kuva: Aki Ylävarvi @aki_kuvaus

Viime kaudella

11.05.23 PR GrIFK – Dicken 21 – 22
07.05.23 PR Dicken – GrIFK 23 – 27
14.01.23 RS Dicken – GrIFK 20 – 23
16.11.22 RS GrIFK – Dicken 29 – 18
28.09.22 RS Dicken – GrIFK 29 – 29