SIF otti lukua jo ensimmäisessä erässä – GrIFK runkosarjan kakkonen

GrIFK varmisti tyrmäyksellä runkosarjan sijoituksia lauantaina Siuntiossa. Ennätysottelun alusta tuli yksipuolinen näytös, joka päättyi vieraiden 23-31 (9-13)  voittoon.Kun myös Dicken otti vierasvoiton Turussa, on runkosarjan loppujärjestys nyt selvillä. 

“Ennätysottelu” houkutteli Siuntioon 526 katsojaa, jotka saivat nähdä Granin puolustuksen pitävän isännät viisitoista minuuttia ilman maaleja. Vartin täyttyessä valotaululla loisti lukemat 0-8, ja peli oli käytännössä pelattu. SIF:n kuparinen rikkoutui sekuntia myöhemmin, mutta voittajasta ei ottelussa koskaan enää jäänyt epäilystä.

Ylempään jatkosarjaan ja kotiedun puolivälieriin varmistivat BK-46, GrIFK, Cocks ja HIFK. Alemmassa jatkosarjassa pelaavat SIF, Dicken ja ÅIFK kahdesta puolivälieräpaikasta. Ylemmän jatkosarjan kaksi parasta etenee suoraan välieriin. Jatkosarjojen otteluohjelmien runko löytyy täältä.

GrIFK ja HIFK pelaavat lauantaina 27.1. Helsingin Urheilutalossa runkosarjan päättävän ottelun, jolla ei enää sijoitusten kannalta ole merkitystä. Merkitystä sen sijaan on seuraavan perjantain 2.2. ottelulla, joka pelataan Riihimäellä. Samat joukkueet kamppailevat tuolloin paikasta Suomen Cupin finaaliin. Toisessa otteluparissa kohtaavat Cocks ja BK-46.

 

Ottelun tilastot

Ottelutiedot Tulospalvelussa