“Spelar Grani sitt bästa spel så ska båda poängen stanna i våran grotta!”

Omstart i Finska ligan igen!

Matchdags igen i grottan, denna gång tar vi emot Atlas från Vanda.

Det är en match som är viktig för båda lagen och två poäng i jakten på en slutspelsplats. Grankulla är svårslaget i grottan och ska det bli vinst här ikväll så krävs en 100% insats av våra killar. Atlas är ett svårspelat lag med en väldigt duktig målvakt men spelar Grani sitt bästa spel så ska båda poängen stanna i våran grotta!

Det har varit landslagsuppehåll i 2v nu och senaste matchen var borta mot Dicken där vi föll till sist med 29-22. En första halvlek som vi helst glömmer där vi hade otroligt många tekniska fel och missade avslut och ett alldeles för tamt försvarsspel. Andra halvleken kan vi ta med oss att vi minskade våra tekniska fel och spelade bättre över hela banan även om det nu denna gång inte resulterade i några poäng.

En som har visat väldigt fin form på senaste är våran långa och spänstiga vänsterkant Patrik Lång. Han var väldigt distinkt i sina avslut mot Dicken och har sett väldigt bra ut på träningarna. Så Grankullas nummer 6 är någon ni i publiken ska hålla koll på.

Hur går Matchen mot Atlas Patrik?
“Spelar vi med full fokus i 60min så stannar poängen i grottan!”

Vi hoppas såklart att vi ska kunna komma tillbaka på vinnarspåret igen nu efter två raka förluster. Hemma förlusten senast mot Sjundeå känns väldigt onödig och vi vill nu visa att vi är bättre handbollsspelare än senast!

Hoppas också att publiken hittar tillbaka till grottan då det betyder väldigt mycket för oss! Så ta med hela familjen plus vänner o bekanta så fyller vi hallen!