Vi hoppas på en trevlig start 2020

Det har skett en förändring i ledarstaben under julen

Då var det dags att kicka igång handbollsträningen igen och Grankulla gör det med spännande ögon. Säsongen har som sagt inte börjat på det bästa sättet för Grani men det kan bara bli bättre och vi siktar på att visa vad vi kan reda den 25/1 då Sjundeå kommer på besök till Grottan.

Sjundeå som vi förlorade mot senast då dom gjorde matchens avgörande mål med någon sekund kvar på klockan. Så det är revansch som gäller. Vi hoppas såklart att Grottan fylls med grönvita supportrar som bär oss fram och blir vår åttonde spelare.

Det brukar alltid vara jämna och tuffa matcher mellan lagen när dom möts och även på läktaren brukar det vara fullt med gula tröjor. SIF har även på de två senaste mötena i Grottan vunnit båda. Båda vinsterna där kom i fjolårets kvartsfinaler. Det senaste och femte avgörande matchen slutade 28-33. Vi hoppas nu på omvända siffror.

Det har skett en förändring i ledarstaben under julen och det är ingen mindre än Mikael Källman som kommer tillbaka till Grankulla som chefstränare. Källman är nog ett bekant ansikte för många då han var tränare för HC West från 2008-2015. Det ska bli riktigt kul att se vad han har för ideer.

Så boka nu in lördagen den 25/1. Först spelar våra damer 13.30 mot Sjundeå och  sedan spelar vi 16.00. Det kommer bli en härlig fight mellan två bra lag som jagar viktiga poäng. Efter matchen får ni gärna komma till Scandic hotells restaurang KG och ta en öl och varför inte en matbit och snacka med spelarna. Vi är alltid där några stycken efter varje match för att kunna snacka med supportrarna.


Patrik ”Pava” Johanson är den mest erfaren spelare i årets Grankulla IFK. Pava har bland annat spelat i Bundesliga och Champions League i flera år, och har vunnit 2 SM-guld i Sverige och VM-guld samt EM-silver med Sveriges U21 landslaget.