Koljosen ura jatkuu Norjassa

GrIFK:n kapteeni Miro Koljonen siirtyy ensi kaudeksi Norjaan. Uusi seura Fjellhammer IL voitti kuluneen kauden päätteeksi sarjansa 2. divisioonan ja nousi maan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Koljonen vahvistaa seuran rivejä kaksivuotisella sopimuksella.

“Sain hyvän kuvan ja vaikutelman seurasta, kun olin siellä harjoittelemassa maaliskuussa. Seuralla on selkeät ja päämäärätietoiset pitkän tähtäimen suunnitelmat ja tavoitteet. Joukkue on kiinnostava sekoitus nuoria lupaavia pelaajia sekä pelaajia, joilla on enemmän kokemusta”, sanoo Koljonen, joka muuttaa vuonojen maahan elokuun alussa.

26-vuotias SIF:n käsipallokasvatti pelasi Kauniaisissa seitsemän kauden ajan ja saavutti HC Westin riveissä yhden SM-hopean ja kaksi pronssia. GrIFK:ssa tuli yksi pronssi lisää. Kaikkiaan Koljonen on pelannut SM-liigassa 246 ottelua ja tehnyt 809 maalia. SM-liigan vuoden tulokas vuosimallia 2010 on valittu myös All stars-miehistön oikeaksi laituriksi neljästi. Maaotteluita Koljoselle on kertynyt miehissä 60 (158 maalia) ja nuorissa 101 (322).

Lisää aiheesta
Miro Koljonen
Fjellhammer IL