Vårens slutspel kör igång! NSM semi HIFK-GrIFK 1.4. 18.00

Den första semifinalen i årets slutspel spelas mellan HIFK och GrIFK på fredag. På lördag möter Dicken SIF. Den gångna säsongen har varit väldigt jämn, där alla lagen i pågående slutspel har spelat jämna matcher sinsemellan. Det visar även poängen i årets serie. Det kommer att bli en väldigt intressant slutspelsvår, där de små marginalerna kommer att avgöra mötena.

Vi kommer att möta ett HIFK som både har spelare som spelat sent in på våren och sådana som spelar slutspelsmatcher för första gången. HIFK har duktiga spelare på alla positioner, speciellt där de mer rutinerade spelarna finns. De är tuffa på alla delområden.

Våra damer har haft ett bra flyt under den sista omgången i grundserien. Vi börjar hitta varandra i rätt positioner över planen och har lyckats med vårt aktiva försvarsspel. Under veckan har vi jobbat med detaljer, fokuserat på HIFK:s styrkor samtidigt som vi satt tyngd på vårt eget spel. Vi har jobbat bra tillsammans och ska fortsätta med det under vårens matcher.

Det kommer att bli en superintressant semifinalserie! Nu om någonsin behöver vi allt stöd vi kan få! Damerna har visat fina takter under säsongen!

Du kan också heja på distans

Matchen sänds också på Solidsport för 5,90€/match eller 9,90€/månad. En del av summan går till GrIFK Damer.

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Damhandboll
Instagram: @grifkdamer
Webbsida: https://grifk-handball.com/naiset/

Coach Pava och Anka