NSM 26.11. GrIFK-Dicken 30-32

GrIFK koki kauden avaustappionsa, kun se hävisi kotikentällään Dickenille 30-32 (17-19)
Lähde: finnhandball.net

Ottelun aivan ensiminuuteilla Dicken oli hienoisesti edellä, mutta ote kääntyi hiljalleen GrIFK:lle. Johanna Hillin maalien johtamana GrIFK pääsi lähtemään toiselle puoliajalle kahden maalin johdossa.

Dicken tuli toiselle puoliajalle todella vahvasti ja vei ensimmäiset 10 minuuttia 8-1 ja otti tiukan etuotteen itselleen. Ella Paukku sai Hillin tavoin kätensä kuumaksi ja GrIFK nousi lopulta viimeisellä kympillä tasoihin. Viimeisellä seitsemällä minuutilla Dicken oli kuitenkin niukasti terävämpi ja nappasi makean voiton.

Dickenin voitto tiesi sitä, ettei sarjassa ole enää tappiottomia joukkueita. Sarjan kärkitaistelu on kutkuttava, sillä GrIFK:lla, HIFK:lla ja Dickenillä on kullakin yksi tappio.

GrIFK:n päävalmentaja Patrik Johanson löysi omiensa otteista sekä hyvää että huonoa.

– Hyvät ensimmäiset 30 minuuttia vaikka päästimme 17 maalia. Ensimmäiset 10-12 minuuttia toisesta puoliajasta menetimme otteen täysin ja puolustus ei toiminut ollenkaan. Pääsemme takaisin peliin, mutta puolustuksen kanssa on vielä tehtävä paljon töitä. Onnittelut Dickenille, Johanson totesi ottelun jälkeen.

Dickenin käskijä Thomas Lindström kiitteli joukkueen puolustuspelaamista ratkaisuvaiheessa.

– Maalirikas ensimmäinen puoliaika, mikä varmasti oli viihdyttävää yleisölle. Saimme puolustuksen toimimaan toisella puoliajalla, mikä varmaan ratkaisi ottelun lopulta.

Ottelun parhaana palkittu Linn Wentzel oli iloinen pelin annista.

– Kova peli tänään ja kiva, että molemmat joukkueet pelaavat tasaisesti ja kovaa. Hyvä, että olemme rauhallisia pelin loppuun asti.

GrIFK-Dicken 30-32 (19-17)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Johanna Hilli 12 (3), Anette Rakkolainen 6 (1), Ella Paukku 5 (1), Corinna Jensen 3, Mathilda Sandblom 1, Fanny Reinikainen 1, Emily Johansson 1, Louise Heinonen 1

Dicken: Linn Wentzel 10, Malena Heikkinen 8, Matilda Peitsaro 6 (2), Anna Westerlund 4, Janica Sjöström 2, Daniela Hudd 1, Jessika Gammals 1

Tähtipelaajat
Linn Wentzel Dicken 3
Johanna Hilli GrIFK 2
Anette Rakkolainen GrIFK 1

Ottelun tilastot

Ottelutiedot Tulospalvelussa