Ullmax – julshoppa bekvämt och funktionellt

Ullmax älskar funktion – shoppa hållbart och stöd GrIFK Damer

Här finns Ullmax-produkterna! Sista beställningsdag är 10.12 vid midnatt!

Om du inte orkar läsa vidare och/eller redan vet vad du vill ha är det bara att mejla din beställning till jeannette(at)herold.fi! Skriv produkt, produktnummer och storlek för varje plagg, så bekräftar hon beställningen och hör av sig med leveransen efter 10.12.

Bekväma, hållbara, snygga plagg – dessutom går 30% av priset till GrIFK Damer!

Kläder helt i merinoull och i  olika blandningar med funktionsmaterial! Funktionella kläder som passar många människor, aktiviteter och plånböcker. 100% merinoull, med ull/syntet-blandning samt enbart syntetmaterial – och det går inte att säga att det ena är bättre än det andra.

När det gäller att blanda ull och syntetmaterial är det något som skapar många fördelar. Här är några av dem:

  • När Ullmax tillsätter syntetmaterial gör de plagget mer slitstarkt, så att det håller för flitig användning år efter år.
  • Ull – och i synnerhet merinoull – är dyrt. Genom att blanda ullen med andra material fås ett plagg som passar fler plånböcker.
  • Vissa upplever att till och med den finaste merinoullen kliar när den används direkt mot kroppen. Ullmax har genom åren lärt sig hur man kan kombinera material för att få det bästa av två världar, med funktionsmaterialets slitstyrka och komfort och ullens värmande och temperaturreglerande egenskaper.
  • Genom att mixa olika material kan de tillsammans få nya egenskaper. Ullmax bästsäljande serie Active Wool är till exempel gjord i det patenterade materialet Dri-Release Wool, som har helt unika egenskaper. Läs gärna mer om det här!

MERINOULL
Ullmax erbjuder 100% merinoull men gillar också att kombinera material. Funktionsmaterialets slitstyrka och komfort ihop med ullens värmande och temperaturreglerande egenskaper ger det bästa av två världar.

MF by Ullmax
För första gången släpper Ullmax en limiterad samarbetskollektion – tillsammans med skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg. Hennes insatser för svensk idrott och kloka tankar om kläddesign blev en perfekt match med Ullmax!

BESTÄLL
När du har valt vad du vill ha är det bara att mejla din beställning till jeannette(at)herold.fi! Senast 10.12 behöver beställningen vara klar. Skriv produkt, produktnummer och storlek för varje plagg, så bekräftar hon beställningen och hör av sig med leveransen efter 10.12.