NSM final 2, GrIFK – HIFK: 17.4. * 19.00

Efter en spännande första final med två laddade och väl förberedda lag färdiga för en fartfylld finalserie, är känslan att det kommer att bli en lång kamp med små marginaler. Stämningen efter första matchen var besviken, men ändå positiv, för vi kände att matchen kunde ha slutat med vinst till båda lagen.

På tisdag har vi en videogenomgång av matchen och ett kort bollpass där vi finslipar detaljerna inför den andra finalmatchen som spelas i Grottan på onsdag.

Vi diskuterade de viktigaste förändringarna genast efter matchen och tisdagens träningspass ska påminna oss om vad vi ska göra bättre. Vi är färdiga för nästa kamp!

Hittills under säsongen har vi haft ett otroligt stöd av vår egen hemmapublik, som vi även såg på plats i Idrottshuset på måndag. Vi ser er gärna lyfta laget  till nya höjder i vår hemmaborg på onsdag. Laget är färdigt för final nr. 2, hoppas du också är det!

Vi ses i hallen!

Om du inte kan ta dig till Grottan kan du se matchen på Handis-tv  för 7,90€/match eller 12,90€/månad. En del av summan går till GrIFK Damer.

Text: Coach Anders “Anka” Genberg
Foto: aki_kuvaus