Koronapassi käyttöön kaikissa otteluissa

Alla olevat säännöt astuvat voimaan lauantaina 4.12.2021 ja ovat toistaiseksi voimassa. Uudenmaan sairaanhoitopiirin heikentyneen koronatilanteen vuoksi koronapassi otetaan välittömästi käyttöön kaikissa GrIFK:n kotiotteluissa. Koronapassi tarkastetaan kaikilta ottelutapahtumaan saapuvilta 16 vuotta täyttäneiltä. Tämä ei koske pelaajia, joukkueenjohtoa eikä kentän läheisyydellä olevia toimitsijoita. Koronapassi ja kuvallinen henkilötodistus tarkistetaan Palloiluhallissa sekä Samiksessa ennen sisäänkäyntiä katsomoon.

Mikä on koronapassi? Koronapassi (EU:n koronatodistus) koostuu kolmesta osasta. Alla olevista ehdoista yhden on täytyttävä, jotta koronapassi on voimassa.

  • Koronarokotustodistus (2 rokoteannosta)
  • Negatiivinen testitulos (enintään 72 tuntia aiemmin)
  • Todistus alle 6 kuukautta aiemmin sairastetusta koronavirustaudista

Koronapassina käytetään EU:n koronatodistusta, jonka saa Omakanta-palvelusta. Jos et voi käyttää Omakantaa, voit saada todistuksen paperisena tulosteena terveydenhuollosta.

Lisätietoja koronapassista voit lukea kanta.fi-sivustolta.

Lisäksi hallissa vallitsee vahva maskinkäyttösuositus, kaikki 12v. ja vanhemmat tulevat käyttää maskia hallissa ollessaan. Tämä koskee myös pelaajia, joukkueenjohtoa ja valmentajia. Pelisuorituksen aikana ei vaadita maskia.