Puheenjohtajan joulutervehdys

GrIFK käsipallon infokirje 3/2018

Perinteistä puurojuhlaa vietettiin 29.11 palloiluhallissa palkitsemalla kauden 2017-18 joukkueiden parhaimmat pelaajat ja julkaisemalla kunniakas uroteko-pokaalin saaja. Haluamme vielä kertoa kaikille seuramme jäsenille palkinnoista ja niiden perusteluista. Illan aikana pelattiin myös Junior All Stars vastaan vanhemmat  -ottelu, jossa juniorit veivät kunnon trillerin jälkeen voiton 13-12. Loukkaantumisilta ja punaisilta korteilta onneksi vältyttiin.

Kauniaisten kaupunki tekee palloiluhallissa kunnostus- ja parannustöitä ja on palkannut uuden siivousyhtiön pitämään kotikenttämme paremmassa kunnossa.  Myös meidän seurana täytyy ottaa suurempi vastuu siisteydestä pitämällä varusteemme puhtaina ja jättämällä pallot ja pihka pelikentälle niin, että emme sotke pukuhuoneita ja muita tiloja kentän ulkopuolella. Siisteys on tärkeä osa viihtyvyyttä.

Hallin lattia on jo pidemmän aikaa ollut remontin tarpeessa ja suunnitelman mukaan lattia uusitaan kesän 2019 aikana. Punttisalin ympärille rakennetaan parhaillaan sosiaalitiloja ja samalla punttisalin lattiaa parannetaan ja uusitaan osittain seuramme jäsenten sponsoroimilla materiaaleilla.  

Suomen Käsipalloliitto piti vuosittaisen liittokokouksensa 24.11. Kokouksessa esiteltiin liiton tulevien vuosien kasvustrategia. Kasvutavoitteet ovat kunnianhimoisia ja suuri osa toiminnasta kohdistuu nuorempiin ikäluokkiin. Merkittävä panostus on School Tour Managerin palkkaaminen (GrIFK-taustainen Kristian Andersson). Hänen tehtävänsä on esitellä käsipalloa kouluissa eri puolilla Suomea. Liittyen Käsipalloliiton uuteen strategiaan tulemme muotoilemaan GrIFK:lle oman 5-vuotisstrategian, jossa määritämme tavoitteita seuran jatkuvaksi kehittämiseksi ja toiminnan parantamiseksi. Strategiatyö alkaa tammikuussa 2019 ja sen tekee seuran hallitus.

Päivämääriä ja tapahtumia

Grani Handis Winterfest 2.2.2019

Legendaariseen keskitalven juhlaan on vielä muutamia hajapaikkoja jäljellä. Nopeasti ilmoittautumaan kotisivujen kautta

https://grifk-handball.com/tapahtumat/winterfest/

S-Market GrIFK Elit Winter Camp

GrIFK Elit järjestää joulunajan välipäivinä käsipalloleirin. Lisätietoja; https://grifk-handball.com/tapahtumat/s-market-grifk-elit-winter-camp/

GrIFK Minicup 5.1.2019

Suomalaisen käsipallon tulevat tähdet täydessä vauhdissa – tulkaapa seuraamaan hetkeksi luolaan tätä äärettömän suosittua turnausta.

Fysios Kauniainen

Kaikki GrIFK:n pelaajat saavat 15%:n alennuksen fysioterapiahoidoista

 

Haluan toivottaa teille kaikille Grankulla IFK:n käsipallon toiminnassa olevlle rauhallista ja käsipallovapaata joulun aikaa ja kaikkea hyvää pian alkavalle uudelle vuodelle 2019.

 

Peik Jansson

puheenjohtaja

GrIFK käsipallo

 

Kauden 2017-2018 parhaiden pelaajien valinta ja palkitseminen 29.11.2018

D-poika – William Nysten

”Pelaaja, joka antaa kaikkensa jokaisessa tilanteessa olipa se kentällä tai tolppien välissä. Hänelle joukkueen parhain on tärkeintä ja hän taistelee sen puolesta aina. Hän on kehittynyt pelaajan merkittävästi eikä pelkää ottaa uusia haasteita ja kiivetä rohkeasti seuraavalle taitotasolle. Monipuolinen pelaaja täynnä voitontahtoa”

D-tyttö – Frida Olin

”Hän ei ole ainoastaan taitava käsipalloilija, joka on viime vuosina edistynyt huimasti ja ottanut paljon vastuuta, vaan myös oiva joukkuepelaaja ja hyvä ystävä.  Hän treenaa aktiivisesti joukkueen kanssa ja ottaa joukkueessa suurta johtajan roolia.”

C-poika – Aron Gumpler

”Määrätietoisesti monessa eri joukkueessa treenaava maalivahti on kehittynyt paljon  pelikauden aikana”

C-tyttö – Cecilia Schalin

”Hyvä joukkuetoveri, joka on ottanut paljon vastuuta joukkueessa sekä puolustukseessa että hyökkäyksessä. Hän tekee aina parhaansa joka tilanteessa; treeneissä ja otteluissa. Lahjakas ja monipuolinen pelaaja.”

B-poika – Emanuel Holfve

”Joukkueen triksteri inspiroi kentällä ja sen ulkopuolella. Hän löytää ratkaisut onglmiin uudella luovalla tavalla. Etenkin hänen asenteensa ja sitoutumisensa tekevät hänestä joukkueelle korvaamattoman. Hänen pelaamisensa on tasapainoista ja kehittymisensä teknisesti, fyysisesti ja henkisesti on palkitsemisen arvoista.”

B-tyttö – Sofie Hasselblatt

”Hän on harjoitellut koko kauden määrätietoisesti ja samalla näyttänyt erinomaista johtajuutta omassa ikäluokassaan. Hän antaa aina kaikkensa niin treeneissä kuin otteluissakin. A-tyttöjen joukkueessa hän sai vastuuta ja käytti sen esimerkillisellä tavalla”

A-poika – Jonathan Almark

”Hän on korkealla työmoraalilla ja harjoittelulla kehittynyt yhdeksi joukkueensa johtavaksi pelaajaksi, mikä myös palkittiin paikalla GrIFK Elitin kokoonpanossa”

Haje Bergmanin kiertopalkinto parhaalle A-tytölle –  Matilda Ohvo

”Hän palasi takaisin Kauniaisiin ja käsipalloon vuoden tauon jälkeen ja otti heti paikan naisten SM-sarjan edustusjoukkueessa.  Hän oli yksi A-tyttöjen tukipilareista joukkueen saavuttaessa SM hopeaa. Hän on kauden aikana osoittanut upeaa kehitystä ja näyttänyt monipuolisuutensa usealla pelipaikalla samalla kun on pelannut tärkeää roolia niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin.”

Henrik Vaenerberg kiertopalkinto parhaalle miespelaajalle – Fredrik Forss

”Tämä pelaaja teki koko vuoden kovasti töitä ja kehittyi molemmissa päissä kenttää ja varsinkin hyökkäyksessä. Muutenkin loistava joukkuepelaaja ja taistelija”

Paras naispelaaja – Carolina Rehnberg

”Hän oli selkeä naisten edustusjoukkueen johtaja ja sen kantava voima. Hän oli hyökkäyspelin ehdoton maalintekijä samalla kun hoiti joukkueen kapteenin tehtävät esimerkillisesti.”

BK-46 kiertopalkinto, paras joukkue – E-tytöt 07

”Tämä joukkue on viime kauden aikana näyttänyt hienoa yhteenkuuluvuutta ja aitoa toverillisuutta. Positiivinen harjoittelumiljöö on tuonut useita uusia pelaajia ja ryhmä on kasvanut lähes 30 pelaajaan. Valmentaja on vienyt joukkuetta eteenpäin määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti. Osallistuminen usealla joukkueella sarjaotteluihin on antanut jokaiselle pelaajalle mahdollisuuden peliaikaan ja näyttänyt tien omaan kehittymiseen. Joukkue on myös saaavuttanut hyviä tuloksia ja voittanut kilpasarjassa pronssia.”

Uroteko -pokaali – Kristiina Nyström

”Henkilö on monen vuoden ajan osallistunut aktiivisesti seuran toimintaan ja kehitykseen. Hän on toiminut vapaaehtoisesti useiden joukkueiden toimihenkilönä sekä hoitanut seuran toimitsijakoulutuksia esimerkillisesti useamman vuoden ajan. Sen lisäksi hän on ollut mukana myös käsipalloliiton maajoukkuetoiminnassa taustahenkilönä. Häntä nähdään edelleen jokaisessa naisten kotipelissä toimitsijapöydän takana.

Haluamme Grankulla IFK Käsipallon puolesta kiittää Kristiina Nyströmiä hänen pyytteettömästä tekemästä vapaaehtoistyöstä seuramme eteen.”

Christian Segersvenin kiertopalkinto, paras maalivahti – Willianm Nysten

”Täna vuonna haluan jakaa palkinnon vähän nuoremmalle  kyvylle . Hän on menneen kauden aikana kehittynyt huimasti maalivahtina. Hän ei pelkää palloa ja on osoittanut harvinaista pelillistä älyä. Lisäksi hän pelaa mielellään myös kentällä eri pelikaikoilla yhtä taitavasti. Hän on osoittanut reilua urheiluhenkeä ja on aina käytettävissä siellä missä joukkue häntä tarvitsee. Lisäksi hän on näyttänyt ettei pelipaikkaa tarvitse valita lopullisesti vielä C-juniorina.”

100 ottelua

102 Oscar af Forselles

103 Ukko Hallapää

103 Oscar Björklund

104 Lina Östman

105 Mathilda Nevala-Lehtonen

106 Nicole Backman

107 Anton Engström

108 Valter Georgs

108 Jonatan Stenberg

109 Felix Dahlberg

109 William Nysten

111 Daniel Spranger

112 Ivar Åkerholm

115 Sebastian Segersven

115 Arthur Nyström

116 Lovisa Diesen

120 Maximilian Bergholm

121 Sofie Hasselblatt

125 Niclas Laurent

135 Daniel Timmerman

135 Fredrika af Hällström

140 Markus Ekman

200 ottelua

201 Alexander von Numers

205 Alexander Gumpler

207 Kristoffer Bång

212 Jonathan Almark

219 Axel Nyström

225 Richard Sundberg

225 Anette Salonen

221 Wilhelmina Wolff

248 Fredrik Forss

252 Erik Åkermarck

300 ottelua

305 Benjamin Nyman

306 Wilhelm Hammarberg