GrIFK jalat maassa kolmanteen osaotteluun

Lauantainen kotivoitto hallitsevasta Suomen mestari Cocksista on saatu välipäivän myötä karistettua jaloista kun GrIFK lähtee kolmanteen osaotteluun Riihimäelle. Edessä on vielä kolme kultaista mahdollisuutta ottaa finaalipaikkaan vielä tarvittavat kaksi kiinnitystä.

Grani on osoittanut kahdessa ensimmäisessä ottelussa joukkuepelaamisen voiman. Yhdessä tekeminen yhteisen tavoitteen puolesta piti jo ottelusarjan ensimmäisen osan jännittävänä ja kotiluolassa vihreäpaidat kykeni vihdoin siihen, mitä jokainen suomalaisjoukkue oli yli kahden vuoden ajan ja 68 ottelun verran turhaan yrittänyt. Edellisen kerran Cocks hävisi SM-liigassa 24.2.2016 Siuntiossa, jolloin SIF oli parempi luvuin 33-31.

Yksi otteluvoitto ei luonnollisestikaan muuta mitään – Cocks on edelleen se suuri ennakkosuosikki – mutta kaikkensa peliin antava GrIFK on näyttänyt voivansa horjuttaa Baltian liigan tuoretta mestaria. Riihimäkeläisten itseluottamukseen on toivottavasti saatu aikaan säröjä joihin osumalla Grani voi aiheuttaa lisää vaurioita.

Mikä voi sitten vielä mennä pieleen? Ylilatautuminen ja turhat luulot ovat ehkä ne suurimmat mahdolliset virheet.

“Toistaiseksi ei olla vielä saavutettu muuta kuin yksi kotiottelu lisää. Mitään menetettävää meillä ei edelleenkään ole, vaan voimme nauttia mahdollisuudesta pelata kovia ja merkityksellisiä pelejä, ja nimenomaan haastajan asemassa”, päävalmentaja Mikko Koskue kommentoi illan kamppailua.

Lähde fanimatkalle kannustamaan GrIFK:ta

GrIFK on järjestänyt bussikuljetuksen illan otteluun. Bussi starttaa kohti Riihimäkeä Kauniaisten Luolan vanhan sisäänkäynnin parkkipaikalta (Oppilaskodintie 11) kello 17:30. Matkan hinta 25€/20€ sisältää ottelulipun.Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen grifkhandboll.kansli@gmail.com.

Loppuottelupaikat katkolla keskiviikkona

Maanantain ottelun voittaja pääsee tavoittelemaan loppuottelupaikkaa keskiviikkona Kauniaisissa. Samaan aikaan 14,5 kilometrin päässä pelataan SM-liigan käsittämättömän hölmösti laaditun otteluohjelman ansiosta toista vastaavaa kamppailua. Pirkkolassa ottavat yhteen Dicken ja BK-46, Dickenin johtaessa ottelusarjaan voitoin 2-1.

Kuva: Aamuposti – Kaisa Estola-Haaranen