Kamraattiviikko jatkuu kotiavauksessa ÅIFK:ta vastaan

Tuskin on hiki ehtinyt kuivua vieraspeliasuista kun on aika keskittyä jo tulevaan. Keskiviikkona HIFK:n 33-26 voittanut GrIFK esittäytyy kotiyleisölleen perjantaina kello 19:00 kun vastustajaksi saapuu ÅIFK Turusta.

Kanarialintuparvi ei ole sitten viime vuoden kokenut kovinkaan suuria muutoksia joukkueessaan, mutta Turussa tehty linjaveto antaa omille kasvateille mahdollisuus näkyy joukkueen keski-iässä, joka nousija HC HIK:n ohella on liigan nuorin. ÅIFK:ssa esiintyi 22-37 päättyneessä ottelussa BK-46:tta vastaan kaksi vuonna 2000 syntynyttä pelaajaa. Luolaan saapuu perjantaina myös tukku GrIFK:ssa käsipallokasvatuksensa saaneita pelaajia, joista erityisellä mielenkiinnolla seurataan veljesten Christoffer ja Peik Sjöblomin kohtaamista.

HIFK-ottelussa kolmella LähiTapiola-tähdellä ottelun parhaana palkittu Granikapteeni Fredrik Forss odottaa innolla entisen pelikaverinsa Oscar Berglundin kohtaamista. “Occia vastaan on aina hauskaa pelata, hän on vähän kuin se ärsyttävä pikkuveli, jolle pitää aina ajoittain näyttää kaapin paikka” Forss hymyilee.

“ÅIFK on vastustaja, joka voi tehdä elämästämme hyvin vaikeaksi jos emme tule hyvällä asenteella matsiin. Varsinkin Andreas Nyström osaa rankaista heti jos hänelle annetaan likaa tilaa. Uskon kuitenkin, että jos joukkue on valmis näyttämään kotiyleisölle kypsää pelaamista niin pisteet jää Kauniaisiin.”

GrIFK:n seuraava ottelu on Suomen Cupin puolivälierä SIF-GrIFK, joka pelataan torstaina 28.9. Siuntiossa. Seuraava kotiottelu on keskiviikkona 4.10. Cocksia vastaan.