Taistelemalla hankittu kotietu suojeluun Kauniaisissa

Kummankin puolivälieräsarjan ensimmäiset osaottelut oli alemmasta jatkosarjasta ponnistaneiden joukkueiden heiniä, kun sekä GrIFK että HIFK käänsi asetelmat päälaelleen. Perjantaina kello 19 Luolassa alkavaan otteluun Grani lähtee 1-0 johtoasemassa, ja toinen voitto sysäisi Atlas Vantaan jo kuilun partaalle ja pakkovoiton eteen sunnuntaina, kun joukkueet palaavat Energia Areenalle.

Grani sai nyt kaipaamansa paremman lähdön verrattuna viime kevääseen, jolloin se antoi Atlakselle kaksi voittoa eteen ennen kuin ryhtyi toden teolla kamppailemaan mitalipeleihin pääsystä. Jatkopaikkaan vaadittiin joka tapauksessa vähintään yksi vierasvoitto ja kun sellainen saatiin hankittua heti avausottelusta, on siitä hyvä jatkaa.

GrIFK antoi keskiviikon ottelussa vahvan näytön sinnikkyydestä kun erätauon ympärille osunut suvantovaihe kääntyi toisen jakosn vauhdissa eduksi. Atlas käänsi pelin 12-13 tilanteesta aluksi 14-13 taukojohdoksi ja kasvatti johtoaan vielä kahdella ennen GrIFK:n otteen ottamista. Ote piti aina viiden maalin johtoasemaan (22-27) asti, mutta edessä oli vielä oppitunti loppuun asti pelaamisesta, kun sinipaidat pääsivät liian helposti liian lähelle.

Perjantaina joukkueella on vastassa Atlas, joka varmasti saapuu Luolaan “All in” -asenteella. Kuinka pitkälle se riittää, sillä hyvällä itseluottamuksella varsinkin kotonaan viime aikoina esiintynyt GrIFK on liikenteessä samalla ajatuksella.

Pitääkö GrIFK:n hankkima kotietu?

Tule ja näe!

Liput 15€ / 10€