Tervetuloa Kauniaisiin ÅIFK!

Kauniaisissa odotellaan jo ÅIFK:n vierailua vesi kielellä, sillä vajaan kolmen viikon takainen 26-28 vierastappio Turussa on puolivälieräpaikkansa viikonloppuna varmistaneella joukkueella vielä hyvin mielessä. GrIFK:n ja ÅIFK:n ottelu Kauniaisten Luolassa alkaa keskiviikkona kellon lyödessä 19.

Voitot SIF:stä ja HIFK:sta palauttivat itseluottamusta

Granin tavoite on luonnollisesti voittaa jäljellä olevat ottelunsa ja varmistaa 21.3. alkaviin Play offeihin hyvät lähtökohdat. Viime viikon voitokkaat ottelut, ensin Luolassa ja heti perään Helsingin Urheilutalossa HIFK:n vieraana, avasivat monia lukkoja. Pitkästä aikaa Granin peli kulki sen näköisesti mitä siltä on totuttu näkemään. Erityisesti HIFK:ta vastaan joukkueen hyökkäyksissä oli mukana liikettä, mikä puolestaan toi avopaikkoja ja tehot esiin. Kun puolustuskin toimi mallikkaasti, pääsi maalivahtipeli myös loistamaan.

Jos pelaajistosta pitäisi veikata joku, jolla motivaatio on keskiviikkona kohdallaan, niin Richard Sundberg on vahva ehdokas. Mies oli ensin Turun ottelun sivussa sairastumisen takia ja joutui lusimaan SIF-ottelussa saamansa pelikiellon UT:n katsomossa kun muu joukkue teki selvää jälkeä HIFK:sta.

Voiton mahdollisuudet kotijoukkueella pitäisi olla varsin hyvät sillä ÅIFK ei isommin ole Granissa koskaan menestynyt. Runkosarjassa Grani pesi keskinäisessä ottelussa siipirikkoiset kanarialinnut syyskuussa peräti 42-15, puoliaikatuloksen oltua ennätysmäiset 20-3.