GrIFK:n käsipallokausi huipentuu kotikentällä torstaina

Kauniaisten huikea käsipallokevät 2023 huipentuu tällä viikolla Luolassa pelattaviin mitalipeleihin Dickeniä vastaan. Torstaina kello 19 alkaa miesten SM-liigan viimeinen voimainkoitos Dickenin kanssa, ja panoksena on pronssimitalit.

GrIFK lähtee otteluun neljän maalin etumatkalta voitettuan viime sunnuntaina Pirkkolassa pelatun ensimmäisen osan 27-23. Mitalijoukkue ratkeaa kahden ottelun yhteismaalituloksella ja ilman vierasmaalisääntöä.

Ja heti perjantaina panokset vain kovenevat kun naisten SM-sarjan neljäs finaali samojen seurojen välillä pistetään käyntiin, niin ikään kello 19. GrIFK johtaa otteluvoitoin 2-1 ja on yhden voiton päässä historiansa toisesta Suomen mestaruudesta.

Luolassa on tunnelmaa!

Yleisö on löytänyt tänä keväänä sekä hallin että innostuksen elää mukana otteluissa. Täydet katsomot sekä välierissä että nuorten joukkueiden finaaleissa saavat jatkoa tällä viikolla vielä kahden ottelun verran. Tule Luolaan kannustamaan vihreät voittoihin, samaa väriä voi tunnustaa sitten luontevcasti lauantai-iltana Euroviisujen parissa.

BomBom!

Aiemmin tällä kaudella

08.05.23 PR 1 Dicken – GrIFK 23 – 27
14.01.23 RS Dicken – GrIFK 20 – 23
16.11.22 RS GrIFK – Dicken 29 – 18
28.9.22 RS Dicken – GrIFK 29 – 29


HandisTV on käsipallon uusi koti

SM-liigan jokaista ottelua voi seurata katsomon lisäksi myös kotoa käsin. Kaikki Solidsportin kotimainen käsipallosisältö löytyy nyt suoraan suomalaiselle käsipallolle räätälöidystä HandisTV:stä, joka kokoaa uudella tavalla yhteen kaikki käsipallon suorat lähetykset ja muut tapahtumat.

Voit tarpeesi ja mieltymystesi mukaan joko ostaa katseluoikeuden yksittäiseen otteluun, liittyä joukkueen kuukausikannattajaksi tai ostaa Kausipassin kilpailukykyiseen hintaan.

Tilaamalla SolidSportin kanavan handis.tv:ssä joko kuukausikannattajana (9,90 €/kk) tai Kausipassilla (79 €) saat katsottavaksesi kaikki SM-liigan ottelut livenä sopimuskauden ajan. Lue lisää vaihtoehdoista >