Grani ja BK viikon toiseen kahinaansa

Ylempi jatkosarja kääntyy loppusuoralleen keskiviikkona Karjaalla, jossa GrIFK haastaa BK-46:n toiseen kertaan muutaman päivän sisään. Kotijoukkueella on ottelussa mahdollisuus sinetöidä itselleen kotietu loppukaudeksi, Granilla puolestaan kisa kakkossijasta ja sen tuomasta suorasta välieräpaikasta on kuumimmillaan. Ottelu alkaa kello 19:00 ja sen näkee suorana HandisTV:stä.


Kauniaisissa viime lauantaina pelattu ottelu oli tasainen taisto oli pitkään GrIFK:n hallinnassa, mutta kääntyi viimeisellä neljänneksellä vieraiden eduksi. Ratkaisu tapahtui vasta kun Granin Filip Churlevski poistui punaisen värin saattelemana kentältä, ja BK pääsi johtoasemaan, jonka se kokemuksellaan piti loppuun asti.

GrIFK on ylemmässä jatkosarjassa ollut vähämaalisin joukkue, mitä tulee sekä tehtyihin, että päästettyihin maaleihin. BK on onnistunut tekemään yli yhdeksän maalia Grania enemmän per peli, ja siihen Granin pitäisi nyt löytää lääkkeet.

Keskiviikkona Granin tehtävää saattaa hieman helpottaa Richard Sundbergin mahdollinen paluu kokonpanoon, mutta helppoa ei Karjaalla siitä huolimatta ole voittaa. BK on hävinnyt kauden aikana vain yhden ottelun, lokakuun alussa Cocksille, ja nyt voittoputki on jo 18 ottelun mittainen.

Kaikki putket päättyvät kuitenkin aikanaan, niin tämäkin – miksipä ei jo keskiviikkona?