Voittoputkessa oleva BK-46 lauantaina GrIFK:n vieraaksi Luolaan

Ylempi jatkosarja saavuttaa puolivälinsä lauantaina, kun kaikki neljä joukkuetta heitetään tuleen samalla kellonlyömällä 16:00 alkaen. Sarjan kolmonen Cocks ja nelonen HIFK kohtaavat Riihimäellä, toista sijaa hallussaan pitävä GrIFK saa vieraakseen sarjaa johtavan BK-46:n.
Lauantainen vastustaja on viilettänyt tällä kaudella tukevasti aallonharjan päällä. Kauden ainoasta tappiosta on jo 17 ottelua ja reilut neljä kuukautta. Jatkosarjan BK aloitti 39-34 voitolla Cocksista ja putki jatkui viime kierroksella HIFK:n vieraana, joka kaatui 42-34.

Maalinteon taito kulminoituu BK:ssa seuran perinteiden mukaisesti vahvoissa yksilöissä ja nopeassa suunnan muutoksessa. Koko kauden keskiarvo on huimat 36,7 malia per ottelu, ja jatkosarjassa se on jo yli 40:n.

GrIFK ja BK pelasivat vastakkain viime kevään välierissä, josta on peräisin myös Granin edellinen voitto raitapaidoista. Tällä kaudella BK on voittanut kaikki kolme ottelua,osan niukasti ja osan hieman selvemmin.

Grani aloitti jatkosarjan voitolla HIFK:sta, mutta viikko sitten Cocks onnistui ottamaan kauden ensimmäisen voittonsa GrIFK:sta. BK:ta vastaan Granin on onnistuttava laajasti. Maalivahtipelin ja puolustuksen toimiessa Grani kykenee hyvin haastamaan BK:n sen omilla aseillaan, toisessa päädyssä palloja ei parane hukata vastustajan ulottuville ja paikoista on laitettava pallot maaliin, sillä BK on liigan vaarallisin suunnankääntäjä.

Ylemmän jatkosarjan kaksi parasta joukkuetta selviää suoraan välieriin ja tällä hetkellä paikkoja pitävät hallussaan juuri BK ja Grani. Alemmasta jatkosarjasta puolivälieriin etenee kaksi joukkuetta, tällä hetkellä paikat ovat menossa SIF:lle ja Dickenille.

Jatkosarja jatkuu viikonlopun jälkeen jo keskiviikkona 28.2., jolloin  Grani ja BK-46 asettuvat vastakkain tositamiseen viikon sisään. 6.3. GrIFK kohtaa UT:lla HIFK:n ja viimeisellä kierroksella 9.3. Luolassa vierailee Cocks. Pudotuspelit alkavat puolivälierillä 20.-21.3.

GrIFK:n hurja hiihtolomatarjous: junnut katsomoon ilmaiseksi, aikuiset puoleen hintaan!