#GraniMondayBoost

Suosittu MondayBoost treeniryhmä jatkuu syksyllä naisjoukkueen uusimman vahvistuksen Johanna Hillin johdolla. Aloitamme maanantaina 17.8.2020 ja treenit jatkuvat toukokuun loppuun asti (koululomien aikana tauko).

Mikä on MondayBoost?

MondayBoost on käsipallojunioreiden vanhemmille tarkoitettu ryhmäharjoittelu, jossa voit harjoitella niin tehokkaasti kuin itse haluat. Harjoitukset ovat monipuolisia ja sopii kaikenkuntoisille. Myös paljon urheilevat henkilöt voivat MondayBoost ryhmässä haastaa itsensä entistä parempiin tuloksiin. Treeniaika maanantaisin18.30-19.30.

Harjoitukset kehittävät voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Lisäksi treenit ovat kiva tapa tutustua seurassa toimiviin henkilöihin.

Missä me harjoittelemme?

Syksyn alussa ja kevään lopulla hyödynnämme Kauniaisten upeita ulkoliikuntapaikkoja kuten urheilukenttää, portaita ja Kasavuoren liikunta-alueita.Harjoittelemme myös palloiluhalliin kuntosalissa, käytävillä ja portaissa.

Milloin?

Ensimmäiset treenit ovat maanantaina 17.8.2020 tapaamme Kauniaisten urheilukentällä.

Syksyllä treenejä noin 19 kertaa (tauko joululomalla) ja keväällä 18-19 kertaa (tauko hiihtoloman ja pääsiäisen aikana).

Hinta?

Hinta – 310 eur koko kausi tai 195 eur syksy-/kevätkausi (hinta sisältää GrIFK Handboll Rf jäsenyyden).

Haluan mukaan!