Grankulla IFK Käsipallo ja Urheilu Mehiläinen

GrIFK:n käsipallojaosto on solminut kolmivuotisen yhteistyösopimuksen terveyspalveluja tuottavan Mehiläisen kanssa. Yhteistyön myötä Mehiläinen tarjoaa lääketieteellistä ja terveydenhoidollista osaamista kaikille GrIFK:n pelaajille junioreista edustusjoukkueisiin.

”Naisten ja miesten edustusjoukkueet pelaavat Kauniaisissa SM-sarjaa, ja junioreita löytyy joka ikäluokasta. On hienoa olla tukemassa tällaista perinteikästä ja tiivistä käsipalloyhteisöä”, kommentoi Mehiläisen Länsi-Uudenmaan yksikönjohtaja Satu Ahola.

Grankulla IFK käsipallon toiminnanjohtaja Johanna Hilli kommentoi tuoretta yhteistyötä: ”Kumppanuuden tavoitteena on muodostaa urheilijoille ja seuran jäsenille selkeä ja nopea hoitopolku tilanteisiin, kun tapaturma tai terveysongelmat yllättävät. Olemme saaneet meille nimetyt lääkärit ja fysioterapeutit, jotka ovat aiemminkin työskennelleet käsipalloilijoiden kanssa.”

Grankulla IFK käsipallon hallituksen puheenjohtaja Jenny Segersven lisää: “Mehiläisen kanssa löytyi heti yhteinen sävel ja yhteistyön aloittaminen on sujunut helposti. Mehiläisellä on laaja palveluverkosto ja erityisen hieno juttu on Mehiläisen Tapiolan yksikön tapaturmapäivystys, jossa on laajat aukioloajat. Yhteistyössämme painottuu myös urheilijoidemme mahdollisten vammojen ennaltaehkäisy.”

Urheilu Mehiläinen palvelee kaikkia urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja. Pääpaino on urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit ja modernit urheilukirurgiaan erikoistuneet verkostot ja sairaalat palvelevat kaikkia liikkujia ympäri Suomen.

Aktivoi OmaUrheilu Mehilästen aplikaatiossa, seuralle 5€ jokaisesta uudesta OmaUrheilu käyttäjästä.

Grankulla IFK Käsipallo

Salasana: MEHURHEILU

Oma Urheilu aktivointi