Puheenjohtajan kevättervehdys

Hyvät Grankulla IFK Käsipallon jäsenet,

Kausi 2020-2021 alkoi suunnitelmien mukaan, mutta jo alkusyksystä totesimme, että meillä tulee olemaan haasteita viedä kausi loppuun suunnitelmien mukaan. Ottelut jäivät tauolle ja nopeasti vallitseva tilanne vaikutti myös harjoitteluun. Seuran toiminnan kannalta tämä on erittäin vaikea tilanne. Teemme kovasti töitä löytääksemme ratkaisuja, joilla toimintamme voisi jatkua turvallisesti ja samalla motivoivalla tavalla huomioiden viranomaisten asettamat rajoitukset.

Tilanne on myös seuralle taloudellisesti erittäin haasteellinen. Olemme menettäneet osan jäsenistämme ja merkittävällä osalla jäsenistä on vaikeuksia maksaa seuran jäsenmaksu. Lisäksi meillä on saamatta jääneitä tuloja leiritoiminnasta sekä seuran normaalista tapahtumien yhteydessä tapahtuvasta oheismyynnistä. Emme myöskään ole pystyneet järjestämään School Tour ja muita tapahtumia, joiden kautta normaalisti saisimme uusia pelaajia, edellisellä tai kuluvalla kaudella. Tämä tulee valitettavasti vaikuttamaan seuramme talouteen vielä pitkälle tulevaisuuteen. Vallitsevasta tilanteesta huolimatta kiinteät kustannukset pyörivät normaalisti ja seuran hallinnollinen työ on lisääntynyt merkittävästi.

Tästä huolimatta voimme iloita siitä, että joukkueiden taloudellinen tilanne on hyvällä tasolla. Uskomme, että yhdessä voimme taata korkeatasoisen GrIFK Käsipallon toiminnan jatkumisen myös tulevaisuudessa.

Kiitos kaikille Teille, jotka olette maksaneet seuran jäsenmaksun. Toimintamme on riippuvainen jäsenistämme ja haluan korostaa, että jäsenmaksu on pakollinen maksu kaikille seuran jäsenille, jotka kuluvalla kaudella osallistuvat jollain tavalla seuran toimintaan. Olethan yhteydessä Käsisrahastoon mikäli tarvitset tukea jäsenmaksun maksamiseen. Lisätietoja osoitteessa: https://grifk-handball.com/toiminta/kasisrahasto/.

Haluan samalla muistuttaa, että jokaisella on mahdollisuus tukea seuraa liittymällä kannattajajäseneksi. Toivoisimme, että jokaisesta käsipalloperheestä löytyisi ainakin yksi kannattajajäsen – kenties isovanhempi joka haluaa olla mukana varmistamassa korkealuokkaisen käsipallotoiminnan jatkumisen. Kannattajajäseneksi liittyminen onnistuu kätevästi myClubin osto-ikonin tai kotisivujen kautta: https://grifk-handball.com/toiminta/tueseuraamme/.

Vaikeasta kaudesta huolimatta seura on saanut aikaan monia hyviä asioita. Olemme joutuneet muuttamaan toimintaamme monta kertaa ja tärkein osa toimintaamme, ottelut ja turnaukset, on peruuntunut. Tästä huolimatta suurin osa junioreista on mukana treeneissä motivoituneina. Yhteisöllisyyttä on vaikea pitää yllä etänä, mutta valmentajamme ovat hyviä keksimään hauskoja ja vaihtelevia harjoituksia junioreillemme.

Yhteistyökumppanimme Guido´s Guido’s Pizza Alchemista on päättänyt jakaa pizzalahjakortteja jokaisen joukkueen parhaiten tsempanneille pelaajille. Valmentajat jakavat lahjakortit pelaajille ennen pääsiäistä. Tsemppiä kaikille!

Haluamme myös kertoa, että olemme allekirjoittaneet Intersport Suomenojan ja Craftin kanssa vaate- ja varustesopimuksen. Intersport Suomenojalla on lyhyet toimitusajat ja he takaavat meille varustuksen neljäksi vuodeksi. Näemme tämän hyvänä kehityksenä kohti Suomen houkuttelevinta käsipalloseuraa ja varustetilaukset sekä laskutus jne. tulevat toiminaan jatkossa entistä paremmin. Johanna ja Sam ovat kanssani katsastaneet valikoiman ja takaamme, että saamme kaikkein ekologisimmat ja kestävät pelivaatteet ensi kaudesta eteenpäin. Odotamme innolla 1.8.2021 alkavaa yhteistyötämme.

Kauppias Mika Juvonen: “Kiitämme seuraa luottamuksesta Intersportia ja seuratiimiämme kohtaan. Otamme innolla uuden yhteistyön vastaan. Intersport Suomenojalla on vahva kokemus seurojen ja joukkueiden varustamisesta eri palloilulajeissa. Craft tuotemerkin valikoituminen seura-asuihin tuo varmuutta ja nopeutta toimituksiin. Haastavasta pandemiatilanteesta huolimatta on hienoa huomata että, usko tulevaisuuteen on vahvaa kaikilla sopimuksen osapuolilla. Lasten ja nuorten liikkuminen on ensiarvoisen tärkeää ja siinä me haluamme olla ehdottomasti mukana sekä toteuttaa missiotamme “hyvää oloa liikunnasta”.

Yhteistyömme johdosta lanseeraamme erikoiserän Craftin GrIFK kevyt untuvatakkeja kannattajillemme. Näitä on mahdollista tilata verkkokauppamme kautta. Varaukset onnistuu kätevästi MyClub appin kautta, mutta kannattaa toimia nopeasti sillä takkeja on rajoitettu erä.

Poikkeusoloista huolimatta haluan toivottaa kaikille hyvää kevättä. Toivomme, että kaikki pelaajamme pääsivät vielä pelaamaan ennen kesätaukoa.

Peik Jansson
Puheenjohtaja GrIFK Käsipallo