Puheenjohtajan kevätterveiset

Hyvät GrIFK Käsipallon pelaajat, vanhemmat, valmentajat ja joukkueenjohtajat

 

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Käsipallokausi 2019-2020 loppui yhtäkkiä ja aivan liian aikaisin. Tänä vuonna emme saa kokea sitä osaa kaudesta, jota useimmat pitävät parhaana. Monet joukkueet ovat tehneet paljon töitä loppupelit tähtäimessään ja nyt kun niitä ei pääse kokemaan pettymys on tietysti suuri. Siuntio Cup, joka monelle symboloi kauden loppumista, jää myös pelaamatta. Tämä aiheuttaa monelle aika tyhjän olon.

 

Kaksi viikkoa sitten teimme päätöksen lopettaa seuran harjoitukset, päätöksen joka sillä hetkellä oli hyvin vaikea. Kun nyt kuuntelee päivän uutisia, päätös tuntuu itsestään selvältä.

 

Vaikka emme pelaakaan käsipalloa juuri nyt, jatkamme etäharjoituksia ja työstämme erilaisia tapoja inspiroida sekä junioreita että vanhempia ylläpitämään fyysistä kuntoaan tulevien kuukausien aikana. Valmentajat saavat materiaalia hyödynnettäväksi joukkueen harjoitteissa eikä mikään estä järjestämästä virtuaalista tapaamista ja harjoitella ”yhdessä”.

 

Kaupunki muistuttaa upeista ulkoilma-aktiviteeteista, joita Kauniaisissa on tarjolla. Esimerkiksi Kasavuoren kuntopolku, frisbeegolfrata, kävelytie Gallträskin ympäri sekä kaupungin urheilukentät. Laskettelumäen portaat saadaan myös kohta käyttöön. Toivottavasti kaikki voivat ottaa aikaa ulkoilulle ja liikunnalle näinä raskaina ja omituisina aikoina.

 

Tämänhetkinen tilanne ei vaikuta vain kuluvaan kauteen vaan myös tulevat kaudet tulevat olemaan erilaisia. Pyrimme kuitenkin jatkamaan seuran kehittämistä ja teemme töitä kohti asettamaamme tavoitetta – olla Suomen houkuttelevin käsipalloseura, jolla on parhaat urheilulliset ja hallinnolliset edellytykset.

 

Seuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyys – ja nyt sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan. Vaikka emme nyt fyysisesti voi olla tekemisissä toistemme kanssa haluamme kuitenkin painottaa yhteisöllisyyden tärkeyttä ja löytää uusia tapoja näyttää yhteenkuuluvuutta. Tämä ottelu voitetaan yhdessä, erikseen.

 

Tuemme Olympiakomitean aloitetta #Seurapaitapäiväkotona-kampanjaa sosiaalisessa mediassa, jossa tunnustamme väriä pukeutumalla seuramme asuihin kuten pelipaitaan tai huppariin. Tiistaina 31.3.2020 pukeudumme vihreään, otamme kuvan ja laitamme sen sosiaaliseen mediaan hashtageillä #seurapaitapäiväkotona #seurasydän #vispelarförgrankulla #grifkhandboll.

 

Nähdään sosiaalisissa medioissa!

 

Peik Jansson

Puheenjohtaja

GrIFK Käsipallo