Käsipalloliiton 80-vuotishistoriikit nyt myynnissä!

Suomen Käsipalloliiton historiikki on loistava joululahja jokaiselle käsipallon ystävälle!

PIHKASSA PALLOON on suomalaisen käsipallon 80-vuotishistoriikki, joka kertoo tarinan lajihistorian alkuvihellyksestä koronakurimukseen.

Käsipallo esiteltiin suomalaisille jo 1920-luvulla ja 1941 lajin otti vastuulleen Suomen Käsipalloliitto. Raju, vauhdikas ja tekninen kontaktilaji juurtui useille paikkakunnille, joista osaan kehittyi nykypäivään asti kantanut rikas lajikulttuuri.

80 vuoden aikana käsipallo on kamppaillut elintilastaan Suomessa ja luovinut kansainvälisesti suuren lajin kovassa kilpailussa. Käsipalloliiton hyvin säilynyt arkistoaineisto mahdollisti tutkimukseen perustuvan teoksen, jossa esitellään käsipallon suomalaiset kehityssuunnat, lajin levittäytymisen haasteet ja olosuhteiden muutoksen. Valokeilaan pääsevät legendaariset pelaajat, valmentajat, erotuomarit ja päättäjät – unohtamatta lajia paikallisesti kehittäneitä tulisieluja.

Lukija viedään näyttävän kuvituksen avulla käsipallon pihkantuoksuiseen ytimeen: maajoukkueiden värikkäille vierasmatkoille, koulujen liikuntasaleihin, pukukoppeihin ja päättäjien kabinetteihin. Kirjan päätteeksi tarjolla on ainutlaatuinen tilasto-osuus, johon sisältyvät muun muassa miesten ja naisten pääsarjojen, eurocup-otteluiden ja A-maajoukkueiden pelaaja- ja ottelutilastot.

Kirjasta on myös ruotsiksi käännetty versio FÄST VID BOLLEN.

Kumpaakin kirjaa on myynnissä rajoitettu erä lauantain 18.12. otteluissa Luolassa 40€ hintaan

Naisten SM-sarjassa GrIFK kohtaa kello 13:30 alkaen HIFK:n ja kello 16:00 miehet saa vastaansa SM-liigaottelussaan ÅIFK:n. Voit tutustua kirjoihin ja ostaa jomman kumman – tai molemmat – otteluiden lipunmyyntipisteeltä.

Myyntituotoista menee 10€ per myyty kirja GrIFK:n käsipallotoiminnan hyväksi!

Naisten SM-sarjaa


Miesten SM-liigaa