Kauden huikea päätös lauantaina Kauniaisissa – GrIFK mielii mitaleille

Miesten SM-liigan ensimmäinen mitalijoukkue selviää lauantai-iltapäivänä Kauniaisissa, jossa GrIFK ja Dicken saattavat pelikautensa ja kaksiosaisen pronssiottelunsa päätökseen. Dicken voitti ensimmäisen osaottelun tiistaina 22-20, joten Granilla on edessään ottelun voittaminen vähintään kolmella maalilla. Ottelu alkaa naisten finaaliaikatauluista johtuen jo kello 13:30, jotta kaikilla halukkailla on vielä mahdollisuus siirtyä Helsingin Urheilutaloon, jossa GrIFK ja HIFK aloittavat kello 16.

Edessä näkemisen arvoinen ottelu!

GrIFK lähtee puolustamaan viime vuotista pronssiaan tilanteesta -2 hävittyään tiistaina Pirkkolassa. Äärettömän tasaisen ottelun vei nimiinsä lopulta Dicken, jonka kausi on ollut alkukauden luovutus-skandaalin jälkeen noususuhdanteinen.

Kaikesta huolimatta Granin miehistö on valmiina voittamaan lauantain pelin monestakin hyvästä syystä:

• Koko kauden erinomaisesti omiaan kannustanut kotiyleisö osaa siivittää omansa lentoon, johon harva joukkue pystyy vastaamaan.
  • GrIFK on varsinkin kotiluolassaan ollut tällä kaudella selvästi Dickeniä parempi.
  • Ensimmäisestä osaottelusta on reilusti varaa parantaa. Joitakin hyviä onnistumisia lukuun ottamatta GrIFK ei yltänyt parhaimpaansa oikeastaan millään osa-alueella.
  • Ensimmäisen pronssipelin tappio nosti joukkueeseen hurjan revanssihengen, joka tulee näkymään kentällä armottomana taisteluna ja näyttämisen haluna. Hyvin sujunutta kautta ei aiota menettää kalkkiviivoilla.

Me olemme valmiina – ole sinäkin!

Pelikauden 30. liigaottelu alkaa lauantaina kello 13:30. Tule ajoissa paikalle, sillä paikat katsomossa hupenevat nopeasti!

Otteluisäntänä toimii

Näin pelataan pronssista

Kaksiosaisen pronssiottelun voittaa joukkue, joka on tekee enemmän maaleja.

Ensimmäisessä osaottelussa ei pelata jatkoaikaa, vaikka se päättyisikin tasan. Jos toisen osaottelun jälkeen maaliero on tasan, pelataan 2×5 minuutin jatkoaika, ja tarvittaessa vielä toiset 2×5 minuuttia. Mikäli yhteistulos on senkin jälkeen vielä tasan, ratkaistaan pronssit seitsemän metrin heittokilpailulla.

Toinen osaottelu pelataan ratkaisuun saakka

• Mikäli kahden ottelun yhteistulos on varsinaisen peliajan jälkeen tasan, pelataan 2×5 minuutin jatkoaika.
  • Mikäli yhteistulos on edelleen tasan, pelataan toiset 2×5 minuuttia.
  • Mikäli yhteistulos on senkin jälkeen vielä tasan, seuraa seitsemän metrin heittokilpailu.

Pronssiotteluissa ei käytetä vierasmaalisääntöä.