SIF isännöi toista puolivälierää selkä seinää vasten

GrIFK:n ja SIF:n välisen puolivälieräsarjan toinen näytös pelataan lauantaina Siuntiossa, jossa kotijoukkueen on laitettava peliin ‘All in’ ja vähän ekstraa, jotta kausi vielä jatkuisi ensi viikolla. Ottelu SIF-GrIFK alkaa kello 16:00 ja sitä voi seurata hallin mukavilta penkeiltä hienossa tunnelmassa tai suorana HandisTV:stä.

Paras kolmesta-systeemillä pelattavien puolivälierien ensimmäisessä ottelussa GrIFK piti kotietunsa voimassa voitettuaan keskiviikkoiltana tiukan taiston 22-19. Kahden huippumaalivahdin ja tiukan puolustuksen sävyttämässä ottelussa Granin hyökkäyspelaaminen oli astetta parempaa kuin keltapaitojen, jonka askel alkoi loppua kohden painaa enemmän.

Granin päästyä toisen jakson alussa kuskin paikalle ei SIF saanut missään vaiheessa otetta maalinteosta. Isännät pelasivat kenties kauden parhaan ottelunsa, kun tulosta peilataan teknisten virheiden lukumäärään. Pallosta pidettiin huolta eikä vastustajalle annettu mahdollisuuksia helppoihin ja halpoihin osumiin edes oman maalin ollessa tyhjänä.

Siuntiossa kotijoukkueen on lauantaina onnistuttava paineen alla ja hermot hyvässä kurissa murtamaan Granin syömähammas – tiiviisti toimiva ja liikkuva puolustusmuuri – joka saattaa saada kaivattua lisävahvistusta telakkaosastolta, ja jonka takana pelaa SM-liigan kuumin maalivahti. Vierasjoukkue voi lähteä otteluun levollisemmin mielin. Kaikki paineet ovat siiuntiolaisilla.

GrIFK johtaa siis ottelusarjaa nyt voitoin 1-0 ja on voiton päässä välieristä. Siuntiossa tunnelma on taatusti tapissa. Lähde sinäkin Siuntioon kannustamaan Grani mitalipeleihin!